[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان اگه من زده بودم
دو ویدیو اجرای زنده از فرزاد فرزین ساعت 9 امشب
از فروشگاه بنده دیدن کنید
به یاد آرتین
عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر
بجز از امشب و فردا شب و شبهای دگر
این هم شاهکار دیگری از به سُخره گرفتن هنرمند محبوب "محسن چاوشی" در تلویزیون ملی
تیکه های هوشمندانه و فنی از تغییر صدا و افکت گذاری،از عدم توانایی اجرای کنسرت و پوز خند های معنی دار تا "نفهم جلوه دادن مخاطبین" برای درک شعر و نا امیدی در شعر و "خراب" بودن حال ایشان....
حالا بازم واسه تیتراژ رسانه ملی بخون دو تا دو تا
اون از تیتراژ زندگی و تحصیلات عالی که سه بار وسط پخش قطعش کردن
اون از مام وطن که صدای گیتار الکتریک و کم کردن
اون از کلیپ سگ های ولگرد و میکس آهنگ سنتوری
اون از گروه ارزشی نبض و تقلید صدا که حامی اصلیشون صدا سیماست
و هزاران بار پخش جهت دار آهنگ هات
اینم از تحقیر اینچنین!
حالا باز بگید تیتراژ بخون،باز بگو تلویزیون حق منه!
ایدئولوژیت این بود؟
اگر سکوت کنی این بار به خاطر بی حرمتی که به نفهم بودن هوادارات شده و بی حرمتی به خودت متاسفم...این بار سکوتت واسه مناعت طبع نیست
واسه همون کلیپ سگ های ولگرد زمین و زمان و ریختیم به هم که معذرت خواهی کنند رسما،تو چه عکس العملی داری واسه هوادارت؟واسه خودت؟
بخون باز واسه تلویزیون
توهینی به غایت بد به همه هوادارانت بود،از بچه تا بزرگی که توی خلوتشون آهنگ تورو گوش میدادن ولی الان "نفهم" شدن
آقایی که ادعا داری جایزه ات رو از مردم میگیری،پشت مردم باش! نه پشت کنی به مردم!برای چی؟پول؟شهرت؟اینا میگذره و آخر چی میمونه؟
ارزش قائل شو برای هوادارت،برای خودت...
دلم سوخت برات محسن چاوشی!
به یاد آرتین
عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر
بجز از امشب و فردا شب و شبهای دگر
در حال حاضر 434 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 434 مهمان ها)