نه که فرگوسن ولورهمپتونو قهرمان می کرد
نه که فرگوسن ولورهمپتونو قهرمان می کرد
واسه فرگوسن کاری نداره قهرمان کردن هر تیمی
حتی ولورهمپتون
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
امیر یادته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کنت آبی به عشق سلطان
گرون شده ولی مهم نیست
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
راکیتیچ :
" همه بازیکنان بازی بسیار خوبی ارائه دادند .ما می توانسیتم گلهای بیشتری به ثمر برسانیم اما برد و صعود به مرحله بعدی اهمیت دارد "
" فرصت های از دست رفته ؟ من فکر می کنم بازی هارت شگفت انگیز بود و فرصت های گلزنی فراوانی از ما گرفت و به او تبریک می گویم "
" من فکر می کنم بازی که مسی ارائه داد فوق العاده بود و حتی بازیکنان سیتی از بازی مسی لذت بردند "
" ما الان در شرایط بسیار خوبی قرار داریم و به روند صعودی خود ادامه می دهیم و از تماشاگران می خواهم برای برد در الکلاسیکو از ما حمایت کنند و در نیوکمپ حاضر شوند "
رئیس بارتمئو :
"مسی بهترین بازی فصل خود را انجام داد و اکنون در آمادگی کامل به سر می برد "
"من متاسفانه نتوانستم به گواردیولا تبریک بگویم ما پپ را به جایگاه ویژه دعوت کردیم اما او ترجیح داد با خانواده و در کنار جمعیت باشد "
" تیم در حال حاضر روند صعودی وق العاده ایی را ارائه می دهد و ما بی نهاین خوشحالیم و از این شرایط لذت می بریم "
"بهترین بازیکن بازی بدون جو هارت بود ما موقعیت های فراوانی خلق کردیم و تناها یک گل به ثمر رسید "
گری لینه کر بازیکن سابق بارسلونا:
" مسی بهترین بازیکن دنیا است .عظمت او به حدی است که بازیکنان بزرگی مثل سوارز و آگرو بازیکن عادی به نظر می رسند "
در حال حاضر 432 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 432 مهمان ها)