عجب قرعه ای
یووِ چه حالی کرده 2تا قرعه ی مفت گیرش اومد رفت چهارتا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تفنگ چخماقی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اومدیم ببینیم اهنگ محسن کی میاد..ده تا صفحه عقب جلو کردیم نفهمیدیم...البته این تاپیک همیشه چت رومه...همیشه تو تاپیک بالاست..انقد چت نکنید خوووب...حالا یکی بگه اهنگ مادر کی میاد؟؟
همیشه پای یک زن در میان است
دوست دختر داوید تکذیب کرد؛
اِدرنه: هرگز نگفتم منچستر را دوست ندارم.
"جنجال بزرگی صورت گرفت اما من چنین حرفی نزدم. آنها حرف در دهان من گذاشتند. من چنین حرفی را نزده بودم. نمی دانم آنها در جستجوی خبر هستند یا می خواهند جنجال به پا کنند. اما شگفت زده شدم وقتی این خبر را همه جا دیدم در حالیکه چنین حرفی را هرگز نزده بودم. از منچستر خوشم می آید و آنجا را دوست دارم. در شهر مکان های زیبایی وجود دارد. کسی به عنوان رهنما، شهر را به من نشان میدهد و من خوشحالم که می توانم مکان های دیدنی بیشتری را در منچستر بشناسم. مردم می توانند با تماشای این ویدیو ببینند که آنها اطلاعات غلطی را مخابره کرده اند."
فرگوسنم میگفت اگر یه هفت تیر داشتم فقط دو تا گلوله داشت یکیوش تو مخ ونگر میزدم یکیشم مخ ویکتوریا
نام سال 94 لو رفت
کار خرکی تولید الکی درآمد چوسکی بچه زورکی
Andy & Kouros – Ameneh
در حال حاضر 412 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 412 مهمان ها)