عجب خری هستینا 6 مگ حجم داره میفهمین ینی چی ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدایِ پا نبود ، صدایِ تق تقِ شکستن تو بود
غروب خسته بود ، که من سرم هنوز رو دامنِ تو بود
صدایِ پایِ تو که توو راهرو ، زبونه می کشید
تمام روحمُ برای دیدنت به خونه می کشید
به مادرم بگین ، قفس شکسته و پرنده پر زده
به مادرم بگین ، بهار اومده ، جوونه سر زده
یِ دردِ مطمئن ، مفاصل منُ ، کلافه کره بود
تمام وزنشُ ، به شونه های من اضافه کرده بود
غروب رفته بود ، غروبِ توی مه ، غروبِ توو غبار
غروبِ بی قرار ، غروبِ روسیاه ، غروبِ بی پناه
به مادرم بگین ، هنوز خنده هاش ، روو سر جهازشن
به مادرم بگین هنوز گریه هاش ، توو جانمازشن
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
غروب رفته بود
غروب توی مه
غروب تو غبار
غروب بی قرار
غروب رو سیاه
غروب بی پناه
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
سینجول من از زحماتت تشکر میکنم
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
در حال حاضر 409 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 409 مهمان ها)