خودمون میدونیم ببری اینجایی مشکل وقتیه نبرید
نوشته اصلی توسط Milad آخ اگه ببریم دهن تک تکتونو سرویس میکنم حتی اگه برقامون بره میرم موتور برق میارم حرفای دراگون میزنیا بعد میبازه یک هفته باران نمیای
به یاد آرتین عهد کردم که دگر می نخورم در همه عمر بجز از امشب و فردا شب و شبهای دگر سانگ تکست = فرت تکست آوا = فرت TEXTAVA@
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH گربه سپیدی داره برف میاد میبریم ضایع میشین پول هم نمیدیم در هر صورت پول منو بدین تا پولتون نکردم
نوشته اصلی توسط Milad آخ اگه ببریم دهن تک تکتونو سرویس میکنم حتی اگه برقامون بره میرم موتور برق میارم اون موقع نه که من فرسنگ ها دورم از شما امکان داره نتونم بیام بچه ها به جای ما
نوشته اصلی توسط 3fide تورو بفروشه نحسیت مارو گرفته حسین بدون من 5 دقیقه هم دووم نمیاره
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اون موقع نه که من فرسنگ ها دورم از شما امکان داره نتونم بیام بچه ها به جای ما نکبد گروه لاین بی سنگر رها مکن
نوشته اصلی توسط TO FAN حرفای دراگون میزنیا بعد میبازه یک هفته باران نمیای دراگان بعد از 10 10 3 دیگه تو باران دیده شد ؟
نوشته اصلی توسط TO FAN حرفای دراگون میزنیا بعد میبازه یک هفته باران نمیای یه بار باختن سه هفته گم و گور شده بود بعد معلوم شد داشت از مرز افغانستان سینه خیز خارج میشد
نوشته اصلی توسط Milad حسین بدون من 5 دقیقه هم دووم نمیاره اخه نیست خیلی بدرد بخوری
نوشته اصلی توسط TO FAN نکبد گروه لاین بی سنگر رها مکن کلا ۴ نفر بودید اندازه ۱۰۰ نفر زر میزدید خو
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 455 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 455 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن