نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اوکی موقعیت ها رو اصلا حساب نمیکنیم قبول دو یک به نفع بارسا . اینو که قبول داری انشالله مگه من اومدم موقعیتا رو حساب کنم ؟ توگفتی باید 8-1 میشد من گفتم موقعیتاتونو بشمار ببین کلا 8 تا میشه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط HASSAN ایشالا این هفته میره دو تا بازی ملی میکنه درست میشه راکیتیچم ریده بود...به دوستمون گفتم الانم میگم راکیتیچ پشم ژاویم نیست
نوشته اصلی توسط Milad مگه من اومدم موقعیتا رو حساب کنم ؟ توگفتی باید 8-1 میشد من گفتم موقعیتاتونو بشمار ببین کلا 8 تا میشه شمردم دیگه منتظرم رسم شکل بگی الان
نوشته اصلی توسط Rmin من که حتی بعد بازی مالاگا هم اینجا بودم ولی دم اداره برق محلتون گرم که مجال بودن رو به تو داد بازی هم که باید مساوی میشد فاک داور بازی رفت که نمیشناختم بیای اینجا ولی حتی اونایی که تو دلشون هم دوست داشتن بارسا ببره نیومدن چه برسه تو و امثال تو
نوشته اصلی توسط Herzeleid راکیتیچم ریده بود...به دوستمون گفتم الانم میگم راکیتیچ پشم ژاویم نیست از همون اول باید رافینیا و ژاوی میبودن بعدشم پدرو جای نیمار
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH شمردم دیگه منتظرم رسم شکل بگی الان میخوای منم بشمارم ؟ تک به تک په په دروازه خالی چیچاریتو منم میتونم بگم کنتور که نمیندازه
نوشته اصلی توسط Rmin از همون اول باید رافینیا و ژاوی میبودن بعدشم پدرو جای نیمار پدرو میومد باور کن گل میزد
واسه ما نیمار و راکیتیج ریده بودن واسه رئال بیل و ایسکو مارسلو هم به نظرم خوب کار کرد کلا مدافع خوبیه
نوشته اصلی توسط Milad میخوای منم بشمارم ؟ تک به تک په په دروازه خالی چیچاریتو منم میتونم بگم کنتور که نمیندازه شما رو هم رفته ۳ تا موقعیت بیشتر نداشتین ، موقعیت صد در صد هم دوتا بود اونم رونالدو و بنزما همین
نوشته اصلی توسط Rmin واسه ما نیمار و راکیتیج ریده بودن واسه رئال بیل و ایسکو مارسلو هم به نظرم خوب کار کرد کلا مدافع خوبیه مارسلو با اختلاف بهترین بک چپ دنیاست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 412 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 412 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن