یاد کلاکه افتادم
نوشته اصلی توسط SINA منم دیدیم صب از این بابت شاکی بودی گفتم یه حرکتی بزنم اخه دیگه خیلی اشتباه گرفته بود گفتم یه یاداوری بکنم
نوشته اصلی توسط Herzeleid یاد کلاکه افتادم سفارش دادم امین اگه بد بود موهاتو میکنم
نوشته اصلی توسط mali68 اعععع پس دمت گرم..الان الی میاد بهم میخنده من واسه خودمم بود همینو میگفتم الی فکر کنم گفته بود هدفونش از این ارزوناست تو مترو میفروشن
نوشته اصلی توسط mali68 سفارش دادم امین اگه بد بود موهاتو میکنم چه زود؟؟ از کجا؟؟ چند مدل داشتا همرُ دیدی؟؟ مشکیش ارزون تر بود و نقره و طلاییش گرون تره
نوشته اصلی توسط Herzeleid چه زود؟؟ از کجا؟؟ چند مدل داشتا همرُ دیدی؟؟ مشکیش ارزون تر بود و نقره و طلاییش گرون تره شوخی کردم میخواستم ببینم تا چقدر مطمئنیدیجی کالا داره..حالا اون چند مدلو بگو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دانلود شد
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دانلود شد درود بر تو یه روز هماهنگ میکنیم باهم ببینیمش و بعد هم هم اندیشی
نوشته اصلی توسط mali68 شوخی کردم میخواستم ببینم تا چقدر مطمئنیدیجی کالا داره..حالا اون چند مدلو بگو یه شوک خفیف بهم وارد شدا یه نگاه باید بندازم اطلاعاتمُ به روز کنم تا بهت بگم
نوشته اصلی توسط Herzeleid یه شوک خفیف بهم وارد شدا یه نگاه باید بندازم اطلاعاتمُ به روز کنم تا بهت بگم خیر ببینی پسرم..فقط تا شب بهم برسون میخوام برم مسافرت هدفون ندارم تو راه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 261 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (2 کاربران و 259 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن