نوشته اصلی توسط Herzeleid ادم این روزا به چشم خودش چیزایی میبینه که مجبوره تایید کنه دور از پسرای جمع البته دوست دخترش بدبخت چه شانسی داشته
نوشته اصلی توسط 3fide دوست دخترش بدبخت چه شانسی داشته والا اونی که باهاشون هستن از دو حالت خارج نیستن یا از خودشون بدترن یا یه طور دیگن که خیلی وارد بحثش نمیشیم حالا
نوشته اصلی توسط Herzeleid والا اونی که باهاشون هستن از دو حالت خارج نیستن یا از خودشون بدترن یا یه طور دیگن که خیلی وارد بحثش نمیشیم حالا
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
نوشته اصلی توسط Herzeleid والا اونی که باهاشون هستن از دو حالت خارج نیستن یا از خودشون بدترن یا یه طور دیگن که خیلی وارد بحثش نمیشیم حالا دوتا پاراگراف کاملا متفاوت داشت طفل معصوم مامانش
نوشته اصلی توسط 3fide دوتا پاراگراف کاملا متفاوت داشت طفل معصوم مامانش ما که از احساسات اون بنده خدا خبر نداریم ولی فکر کنم پسر خوبی باشه واسه مامانش
نوشته اصلی توسط Herzeleid ما که از احساسات اون بنده خدا خبر نداریم ولی فکر کنم پسر خوبی باشه واسه مامانش ایشالا که هست ولی مشکل عقلی داره شماها که مثلا سالمید از ده تا نه تاتون توزرد از اب درمیاین وای بحال این قشر کثیر
اکبر
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
چرا از عاشقی حیرونی چراه چرا قهدرمو نمیه دونی چراه
نوشته اصلی توسط 3fide ایشالا که هست ولی مشکل عقلی داره شماها که مثلا سالمید از ده تا نه تاتون توزرد از اب درمیاین وای بحال این قشر کثیر نه که شماها همه از دم سالمین حالا, کلا همه از دم مشکل دارن مگر خلافش ثابت شه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 417 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 417 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن