نوشته اصلی توسط Chavosh خوشم میاد اسم هر کیو میاری با شرت و دمپاییم باشه میپره وسط مجمع این خوبه حسن رو ندیدی ، لا به لای بحثای سنگین ۱۰۰ صفحه ای که میکنیم یه حسن میگم یواشکی دیوث نمیدونم چجوری شیرجه میزنه میاد اینم مث سینجول که سینجول یاب داره فک کنم حسن یاب نصب کرده
نوشته اصلی توسط Chavosh خوشم میاد اسم هر کیو میاری با شرت و دمپاییم باشه میپره وسط مجمع این احسان تا میبینه اسم من اون پایین میاد شروع میکنه
نوشته اصلی توسط MaMaTiR من اسم حسین بیاد میام وسط.. تو هی ممه ممه میکنی ممه دوست پس کمین کاری
نوشته اصلی توسط MaMaTiR این احسان تا میبینه اسم من اون پایین میاد شروع میکنه کدوم پایین ؟ اصن بحث چیز دیگه بود ، تا اسم ممه اومد فرود اومدی کف تاپیک
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH من تنها چیزی که بستم اتفاقا پر بود اونم واسه کیونت بود چرا گریه میکنی حالا ؟
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط ehsan1361 پس کمین کاری من کمین نکردم...تو کثافیَت تا اسم منو میبینی شروع میکنی چند دقیقه شد اومدم.. تا یکم برم صفحه های قبلو بخونم شروع کردی
نوشته اصلی توسط Milad چرا گریه میکنی حالا ؟ به تو ربطی نداره
نوشته اصلی توسط ehsan1361 کدوم پایین ؟ اصن بحث چیز دیگه بود ، تا اسم ممه اومد فرود اومدی کف تاپیک کار همیشگیته
نوشته اصلی توسط Milad چرا گریه میکنی حالا ؟ برو داوینچی ببین
نوشته اصلی توسط MaMaTiR من کمین نکردم...تو کثافیَت تا اسم منو میبینی شروع میکنی چند دقیقه شد اومدم.. تا یکم برم صفحه های قبلو بخونم شروع کردی قسم میخورم ندیدم اومدی ممه یاب داری ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 294 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 294 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن