منظور از این چیه DIMMs مر بوط به رم میشه
منظور از این چیه DIMMs مر بوط به رم میشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایول استقلال گلو خورد
Hero Enter
Viva Real Madrid
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
حميد رسايي نوشت:سوم آذر سال ٩٣ يعني يک سال و چهار ماه قبل وقتي توافقنامه ننگين ژنو امضا شد، هفته نامه ٩دي از اولين رسانه هايي بود که آن را جام زهر ناميد و بنده از اولين نماينده هايي بودم که در مجلس وقتي آقاي ابوترابي امضاي آن را تبريک گفت، به آن اعتراض کردم. برخي دوستان خودي اين تيتر و آن اعتراض را عجولانه دانستند هر چند بعدا آنها هم نظرشان عوض شد. امروز به جرات مي گويم توافقنامه جديد لوزان عقب نشيني هاي بيشتري نسبت به توافقنامه ژنو دارد، تحريم ها باقي، توافقنامه دو مرحله اي، ابهامات متعدد در متن و ... در يک کلام خط قرمزهاي صريح رهبر معظم انقلاب نقض شده است و دولت به جاي همزباني و همدلي با ملت در حال فضاسازي براي توجيه اين کلاه گشادي است که بر سر گذاشته است. تا چند ساعت ديگر نظر مستند و تفصيلي ام در اين باره را روي سايتم منتشر مي کنم.
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
دوستان یه سوال :
من الان adsl شاتل دارم و یه مودم adsl بدون آنتن . اگه یه مودم وای فای بخرم . میشه با همین adsl شاتل با گوشیم به نت وصل بشم ؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
در حال حاضر 364 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 364 مهمان ها)