[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محمد جواد ظریف، وزیر امور خارجه ایران مهمان اولین برنامه "نگاه یک" در سال 94 خواهد بود.
به گزارش ایسنا، ظریف پس از بازگشت از مذاکرات هستهای ایران در لوزان سوئیس، امشب مهمان برنامه "نگاه یک" خواهد بود تا درباره مذاکرات و نتایج آن گفتوگو کند.
"نگاه یک" این هفته با بررسی نشست مذاکرات هستهای ایران و 1+5 و بیانیه این نشست، ساعت 23:15 به روی آنتن شبکه یک سیما میرود.
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
ارسنال متوقف شه ما هم ببریم من سیتی هم کار سختی داره پالاس خوب شده
در ادامه سایت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] به عنوان پایگاه اصلی این کمپین معرفی شد و خانه موسیقی از اهالی موسیقی و عامه مردم خواست تا با مراجعه به این سایت به کمپین «من از موسیقی حمایت میکنم» بپیوندند. اما تا به امروز تنها 1314 نفر به این پایگاه مراجعه و به اعضای این کمپین پیوستهاند. نکته اصلی در خصوص این رقم خندهآور، این است که خانه موسیقی چیزی حدود 16 هزار عضو دارد و این نشان میدهد که حتی اعضای این خانه هم تمایلی برای شرکت در این کمپین ندارند
در حال حاضر 486 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 486 مهمان ها)