نوشته اصلی توسط Betty به لطف نرهاي اين مملكت همه حقوق اوليه برامون عقده شده ولتون کنن با شورت می خواین تو خیابون باشین
نوشته اصلی توسط Rmin مگه بسته رو نباید بدی پست و رسیدو روش بچسبونی ؟ نه لازم نیست شماره رسید تو سایت برا طرف می زنی
Rmin
نوشته اصلی توسط Gsshop نه لازم نیست شماره رسید تو سایت برا طرف می زنی تو با پست قرارداد نداری فکر کنم اره ؟
نوشته اصلی توسط Rmin تو با پست قرارداد نداری فکر کنم اره ؟ چرا دارم
نوشته اصلی توسط Gsshop ولتون کنن با شورت می خواین تو خیابون باشین گوسفندو ول ميكنن نه آدم فقط هم تو ممالك عسلامي شاهد همچين نظرات بدوي هستيم هميشه معني بدوي رو كه ميدوني ؟
نوشته اصلی توسط Betty گوسفندو ول ميكنن نه آدم فقط هم تو ممالك عسلامي شاهد همچين نظرات بدوي هستيم هميشه معني بدوي رو كه ميدوني ؟ جنبه ندارید ختم کلام
نوشته اصلی توسط Gsshop چرا دارم خب پس وقتی بسته رو میدی تحویل پست روش برچسب نمیزنی اصلا ؟! خودشون میزنن !؟
نوشته اصلی توسط Rmin خب پس وقتی بسته رو میدی تحویل پست روش برچسب نمیزنی اصلا ؟! خودشون میزنن !؟ یعضی رو کاغذ می نویسم می چسبونم روش خودشون برچسب می زنن من خودم با خودکار مینویسم بهتر در میاد هزینه کاغذم نمی دم
400 تومن بده برات فروشگاه راه بندازم
نوشته اصلی توسط Gsshop جنبه ندارید ختم کلام يه دونه از اين لباس گشادا كه عربا ميپوشن تنت كن به افكارت مياد ختم كلام
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 406 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 406 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن