[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
گزارش ها حاکی از آن است که هزاران نسخه از فیلم کمدی جنجالی "مصاحبه" (درباره نقشه قتل کیم جونگ اون، رهبر کره شمالی) با بالون وارد خاک این کشور شده است.
به گفته لی مین بوک، فعال و پناهنده سیاسی، هزاران نسخه دی وی دی از این فیلم با بالون از مرزهای این کشور گذشته اند.
لی مین بوک ادعا کرده است که دی وی دی ها را همراه چند بسته دلار آمریکا و اعلامیه هایی در انتقاد از رژیم کیم جونگ اون با بالون به آن سوی مرز کره شمالی فرستاده است.![]()
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
سعی میکنم
چون باور من اینه که اگه تلاش کنم این سال سال خوبی میتونه برام باشه
شرلوک از قدیم ندیم کمیکش همین بوده از دهه پنجاه تابحال فقط ورژن جدید میدن که هر ورژن به شکلی متحیرت میکنه
الکی ..
یه ووکال بده ببینم چه گندی زدی![]()
☺
|
هر جای خونه
هر جای خونه
هر جای خونه
شــمع روشن شه
پـروانــه ها
دور تــو
میـگـردن
از این مردن
که دنیامو گرفته
اولیم ماکت آلبوم تقریبا تموم شد باید برم استودیو بخونمش ماکتشو بهت میدمتنها ماژورِ آلبومِ
در حال حاضر 460 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 460 مهمان ها)