صفحه 4921 از 18592 نخستنخست ... 392144214821487149114919492049214922492349314971502154215921 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 49,201 به 49,210 از 185919

موضوع: Chavoshi News |

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط SINA نمایش پست ها
    دنیام که پر بمبو چاشنی باشه بدون جرقه اتفاقی نمی افته اون جملم همینو میگفت
    همینطور برعکس

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    میگم نخوندی همینه!!

بحث سر وجود نداشتن چیزی نبود.. بحث سر تاثیر بود.. که سینا نظرش اینه که درضد زیادی از تغییر به خاطر محرک بیرونیه ، من نظرم اینه که سهم بیشتر برای محرک درونیه

البته احتمالا ما داریم سر خودمون بحث میکنیم و فایده نداره.. هرکی از مدل خودش دفاع میکنه
    من یه سوال ازت دارم
    محرک درونی چیه؟؟

فکر کنم منظور تو اینه در برخورد با یه سری اتفاق یکسان واکنش ها متفواته خیلیا ممکنه بی تفاوت رد شن ولی یه نفر تحت تاثیرش قرار میگیره خب این درسته!
    اما از اون طرف یادت نره اگر اون اتفاق بیرونی نباشه هرگز این تاثیرم در پی نداره!
    یه جورایی مکمل هم هستن ولی خب باز عامل بیرونی در درجه اول و لازمه هر تغییر و تاثیریه!

فوق حرفه ای
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

عشق یعنی از یکدگر آویختن
    وقتی تمام جهان در راه است و ول است و رهاست...
    چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    من یه سوال ازت دارم
    محرک درونی چیه؟؟

فکر کنم منظور تو اینه در برخورد با یه سری اتفاق یکسان واکنش ها متفواته خیلیا ممکنه بی تفاوت رد شن ولی یه نفر تحت تاثیرش قرار میگیره خب این درسته!
    اما از اون طرف یادت نره اگر اون اتفاق بیرونی نباشه هرگز این تاثیرم در پی نداره!
    یه جورایی مکمل هم هستن ولی خب باز عامل بیرونی در درجه اول و لازمه هر تغییر و تاثیریه!
    مگه میشه منکر یکی از اینا شد بحث من از همون اولم سر تاثیر بیشتر بود

و گفتم که ما آبمون توی ی جوب نمیره چون از خودمون داریم حرف میزنیم مثکه

الان با سینا که داشتیم بحث میکردیم، شبیه این بحث وراثت یا محیط ، کدوم بیشتر تاثیر داره افتادم که با بچه ها هزاران ساعت در موردش بحث کردیم و تا الان هم نه هیچکدوم قانع شدیم و نه کمی تغییر موضع دادیم در عین اینکه هردوتا رو قبول داریم اما بحث تاثیر گذاری رو با هم موافق نیستیم

حرفه ای
    سینا جان لذت بردم بسی

فحش نده بهم اخر شبی

فوق حرفه ای
    سینا جان لذت بردم بسی

فحش نده بهم اخر شبی
    همچنین
    چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ

7. کاربر مقابل از SINA عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده است:

فوق حرفه ای
    مگه میشه منکر یکی از اینا شد بحث من از همون اولم سر تاثیر بیشتر بود

و گفتم که ما آبمون توی ی جوب نمیره چون از خودمون داریم حرف میزنیم مثکه

الان با سینا که داشتیم بحث میکردیم، شبیه این بحث وراثت یا محیط ، کدوم بیشتر تاثیر داره افتادم که با بچه ها هزاران ساعت در موردش بحث کردیم و تا الان هم نه هیچکدوم قانع شدیم و نه کمی تغییر موضع دادیم در عین اینکه هردوتا رو قبول داریم اما بحث تاثیر گذاری رو با هم موافق نیستیم
    جواب سوال منُ ندادی
    ببین شلوغش نکنیم الکی ولی تو از تاثیری میگی که اگر اولی نباشه عملا دومی رو هواست! یعنی اون وابسته اینه و تحت تاثیرش ...تموم شد رفت!

در مورد اون یکی بحثم فقط بگم قطعا ذات ادما تاثیر گذارترینه و هر که اون دور ماند از اصل خویش / باز جوید روزگار وصل خویش

حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    جواب سوال منُ ندادی
    ببین شلوغش نکنیم الکی ولی تو از تاثیری میگی که اگر اولی نباشه عملا دومی رو هواست! یعنی اون وابسته اینه و تحت تاثیرش ...تموم شد رفت!

در مورد اون یکی بحثم فقط بگم قطعا ذات ادما تاثیر گذارترینه و هر که اون دور ماند از اصل خویش / باز جوید روزگار وصل خویش
    محرک درونی؟ مثلا من میخوام ادم خوبی باشم

خوب همینجا راه منو تو از هم جداست من میگم درونی خودش به تنهایی هم میتونه عمل کنه اما در اکثر موارد این محرک بیرونیه که این جرقه رو میزنه

اما بیرونی بدون محرک درونی هیچ غلطی نمیتواند بکند

در مورد وراثت و محیط هم ما تو ی تیمیم پس البته من مثل همین بحث به هردو اعتقاد دارم اما وراثت رو مهمتر میدونم

فوق حرفه ای
    محرک درونی؟ مثلا من میخوام ادم خوبی باشم

خوب همینجا راه منو تو از هم جداست من میگم درونی خودش به تنهایی هم میتونه عمل کنه اما در اکثر موارد این محرک بیرونیه که این جرقه رو میزنه

اما بیرونی بدون محرک درونی هیچ غلطی نمیتواند بکند

در مورد وراثت و محیط هم ما تو ی تیمیم پس البته من مثل همین بحث به هردو اعتقاد دارم اما وراثت رو مهمتر میدونم
    خوبه به جاهای خوبی داریم میرسیم

این که لازمه هر تغییری اون خواستنست خب حرف درستیه و بر منکرش لعنت اما این خواستنه که از رو هوا نمیاد!!
    همین که تو میگی من میخوام خوب باشم یعنی من بد بودم! یعنی میخوام بهتر باشم و همین که تو به این رسیدی یعنی اتفاقی باعث شده تو همچین احساسی داشته باشی!
    اگر تو خودت باشی و خودت و نه برخوردی با شخصی و کتابی و خلاصه هر چیز دیگری خب طبیعتا متوجه این مهم نمیشی که بله من اینو میخوام چون؟! قبل هر چون یه چرا هست

حرف من اینه چیز جدایی درون کسی وجود نداره! تنها تفاوت موجود احساست و نگرش ادما در برخورد با پدیده های بیرونی و اونی که تو میگی محرک درون در حقیقت محرک درون نیست و اصلا وجود خارجی نداره شاید حساسیت و هشیاری بیشتر بشه اسمشُ گذاشت!

در مودراون بحث کاملا موافقم!

فوق حرفه ای
    .
    .
    عوض نشو رنگ نباز و نشکن
    حتی با دیدن شکستن من
    دلم می خواد مثل همیشه باشی
    برای من ساقه و ریشه باشی

نمی تونم نمی تونم عزیزم
    خاطره های تورو دور بریزم...

صفحه 4921 از 18592 نخستنخست ... 392144214821487149114919492049214922492349314971502154215921 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 448 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 448 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع