نوشته اصلی توسط Peyman ماهان رو ببرن توی کلاه قرمزی لالایی بخونه اون قسمتی که بنیامین بودو دیدی ؟ چ غم انگیز ناک بود
نوشته اصلی توسط shimaa اومدی اینجا فلافل خوردی رفتی؟ چ کاریه خب یعنی نمیشه بری سفر بعد واسه یه وعده بری فلافل بخوری؟؟ همه که مثل شما میرن سفر نمیتونن برن رستورانای آنچنانی
نوشته اصلی توسط shimaa نیرو محرکه یعنی چی ؟؟؟؟؟خودش حرف میزنه ما چیزی نمیگیم داشتیم در مورد محرک بیرونی و درونی حرف میزدیم
نوشته اصلی توسط Herzeleid اگر یادت باشه قبلا مفصل بحث کردم در دلایل خوشمزگی گردو تازه هایی که میفروشن بله بله مفصل بحث شد با تو و علی
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط SINA ساعت 12 اینا بود گشنمون شد گفتن نوید اهوازی هست بریم ؟ گفتم بریم این شد که پام به اونجا وا شد انگار قاره آمریکا رو کشف کرد
نوشته اصلی توسط SINA بله بله مفصل بحث شد با تو و علی آفرین خوب یادت مونده ها! اون ژیان آبیه سر راه عباس آباد
نوشته اصلی توسط SINA ساعت 12 اینا بود گشنمون شد گفتن نوید اهوازی هست بریم ؟ گفتم بریم این شد که پام به اونجا وا شد نوش جانت .. غذای شمالی کاش میبردنت مرغ ترشای خوشمزه اردک فسنجووون با بچه های باران بودی ؟
نوشته اصلی توسط MaMaTiR انگار قاره آمریکا رو کشف کرد کمتر از اونم نبود بعدشم رفتیم سمت بابلسر
نوشته اصلی توسط shimaa اون قسمتی که بنیامین بودو دیدی ؟ چ غم انگیز ناک بود اره اون که خوبه ، اون قسمتی که عروس و داماد آورده بودن خیلی خوب بود ... اسیر دیالوگای جیگر توی اون سکانس خواب بودم یعنی از شدت خنده ولو شدم کف اتاق
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
نوشته اصلی توسط Herzeleid یعنی نمیشه بری سفر بعد واسه یه وعده بری فلافل بخوری؟؟ همه که مثل شما میرن سفر نمیتونن برن رستورانای آنچنانی من حالا یه چیزی گفتم واسه خنده رستورانای انچنانی کجا بود
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 386 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 385 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن