نوشته اصلی توسط Chavosh هک کردن به هر حال دمشون گرم حال نمیده یه قسمت ببینی یه هفته بمونی تو کف
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad به هر حال دمشون گرم حال نمیده یه قسمت ببینی یه هفته بمونی تو کف تگ داره کیفیت خوب نیست
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH الی ۱۰۸۰ ؟ دیروز خواستم گیم اف رو واسه دوستم بریزم دیدم به جز فصل آخر همه قسمتا رو 1080 دل کرده بودم عجب خری بودم
نوشته اصلی توسط Chavosh تگ داره کیفیت خوب نیست در حد 480 نیست ؟
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نه، فاک داور ممد بعد گل دوم اس ام اس داد لالیگا پر بخدا بعد از این حرف ممد منتظر معجزه شدم که اتفاق افتاد
نوشته اصلی توسط Milad در حد 480 نیست ؟ من ندیدم ولی میگن مشکل داره یکم تاره بعدشم یه کادر سفید رنگ گوشه تصویر هست حیفه اینجوری ارشیو کنی
نوشته اصلی توسط Milad دیروز خواستم گیم اف رو واسه دوستم بریزم دیدم به جز فصل آخر همه قسمتا رو 1080 دل کرده بودم عجب خری بودم الان مثلا میخوای بگی اینترنتت خوبه همه رو ۱۰۸۰ میبینی ؟ کیفیت مانیتورت خوبه قشنگ حس تیری دی بت میده ما تا دیرو همه رو ۴۸۰ میدیدم جیگری
نوشته اصلی توسط Chavosh من ندیدم ولی میگن مشکل داره یکم تاره بعدشم یه کادر سفید رنگ گوشه تصویر هست حیفه اینجوری ارشیو کنی اینجوری باشه ارزش دیدن نداره وایستیم تا قسمت قسمت بیاد باز
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH الان مثلا میخوای بگی اینترنتت خوبه همه رو ۱۰۸۰ میبینی ؟ کیفیت مانیتورت خوبه قشنگ حس تیری دی بت میده ما تا دیرو همه رو ۴۸۰ میدیدم جیگری ما عادت نداریم مثل تو فخر بفروشیماز وقتی فهمیدم 1080 دارم تحریک شدم یه بار دیگه بشینم از اول ببینیم قربونت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 391 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 391 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن