زود دیگه
نوشته اصلی توسط Chavosh نه باو اون که معلومه میگم اینقد تابلو یکی اول نشه ولی خیلی حال میداد ارسنال قهرمان شه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Chavosh دهن لق بارسا دیشب مساوی نمیکرد بازم میومدی ؟ گوزو من 8 صبح تا 5 دانشگام هر روز میام اینجا من تو باخت 5-0 الکلاسیکو هم اینجا بودم مثه شما نیستیم 90 درصد هوادارامون مالزی و چین و ژاپن باشن
نوشته اصلی توسط Milad به قول پسر فامیل دور جدی ؟ ها والا طوفان بوده لامصب باد نبوده ديگه
ممد پفيوز ِ آشغال
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! 72 كيلومتر در ساعت سرعت باد بوده اینجا همچنان خاک میباره دیگه حتی دبستانیا هم تعطیل نمیکنن ما انتظار تعطیلی دانشگاه رو داشتیم
نوشته اصلی توسط mohammad واسم فرقی نداشت...ارسنال رو ترجیح میدادمخوب خودشو کشوند بالا ممد خودمون سویا رو چکار کنیم؟ دمت گرم بعد گل دوم بارسا که گفتی لالیگا پر ورق برگشت
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! ممد پفيوز ِ آشغال نوید سگ دیوث لاشی هرزه
نوشته اصلی توسط Milad ممد خودمون سویا رو چکار کنیم؟ دمت گرم بعد گل دوم بارسا که گفتی لالیگا پر ورق برگشت نحسی این همه جا جواب میده
نوشته اصلی توسط Milad ممد خودمون سویا رو چکار کنیم؟ دمت گرم بعد گل دوم بارسا که گفتی لالیگا پر ورق برگشت ما اینیم دیگه سویا رو که خودمون عمرا حتی مساوی کنیمبا والنسیا هم میبازیم با سلتا مساوی میکنیم یعنی اگه بارسا برینه ما بدترش میرینیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 425 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 425 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن