نوشته اصلی توسط 3fide عقل نداری کبد چرب میگیری میفتی میمیری حالا دوسال عمر کمتر کنیم ولی ارزش داره من پتانسیل خوردن یه دست کله پاچه کامل رو دارم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad حالا دوسال عمر کمتر کنیم ولی ارزش داره من پتانسیل خوردن یه دست کله پاچه کامل رو دارم ماشالا......
نوشته اصلی توسط 3fide پس حتما پول لیپولیز،داری خرجای از اون واجب تر هست! مثلا جراحی بینی یا بلفاروپلاستی
نوشته اصلی توسط 3fide تو ندید بدیدی بمن چه عین زامبیا میمونی
نوشته اصلی توسط A M I R بزرگ شد ضایع شد
نوشته اصلی توسط Herzeleid خرجای از اون واجب تر هست! مثلا جراحی بینی یا بلفاروپلاستی وقتی زیادی چاق باشی چربیات تو چشمه
نوشته اصلی توسط 3fide گوشت قرمز نه چیکنشو میخورم کله پاچه همش کلستروله نخور والا منم سال به سال بره نمیخورم! الان چند سالی هست نخوردم قدیما بیشتر میخوردیم ولی خیلی هوس کردم البته ابگوشت جزو برنامه ثابته
نوشته اصلی توسط Milad عین زامبیا میمونی حیف وقتی که من واسه تو گوساله خور میزارم
نوشته اصلی توسط Milad ما اگه کنگر گیرمون بیاد شاید سالی سه -چار بار خورتشو بخوریم در غیر اینصورت خورش فقط قیمه و قرمه است و دیگر هیچ ما هم مثل شما منتها به جز قیمه و قرمه کرفسم تو برنامه ثابت هست
نوشته اصلی توسط Herzeleid والا منم سال به سال بره نمیخورم! الان چند سالی هست نخوردم قدیما بیشتر میخوردیم ولی خیلی هوس کردم البته ابگوشت جزو برنامه ثابته بزباش خوبه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 411 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 411 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن