صفحه 5087 از 18602 نخستنخست ... 408745874987503750775085508650875088508950975137518755876087 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 50,861 به 50,870 از 186015

موضوع: Chavoshi News |

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    اینو الان دیدم
    شخصیت اون فردی که شخصیت طرف مقابل رو تخمی میبینه زیر سواله چون خود اون فرد هم حتماً به دلیلی که تو ذهنش داره ، شخصیت طرف مقابل رو تخمی میبینه بادمجونم تخم داره ...
    از بیخ غلطه حرفت
    ینی چی ؟ الان تو خیابون گـوه ببینی بگی این گـوه شخصیتت میره زیر سوال بگی گُله میاد روی سوال؟؟
    شخصیت تخـمی هم همینه .
    هیچ رقمه نمیشه توجیهش کرد و صد البته پنهون ...
    معیارشم برا همه تقریبن یکسانه .حالا خیلی طرف حرفه ای باشه و بخواد نشون نده 4 روز دیرتر معلوم شه
    چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ

Moderator

علی میرفتاح در اعتماد نوشت: من هم موافقم كه پهلوان زنده را عشق است اما هر پهلوان زنده‌اي را كه فيلم نمي‌سازند از زندگي‌اش، يعني الان همه فيلم‌ها ساخته شده و همه شخصيت‌هاي‌مان به پرده سينما راه يافته‌اند الا سردار سليماني؟ حالا اگر هاليوود بوديم و سينما توي مشت‌مان عين موم بود و هر چيزي را كه مي‌خواستيم به طرفه‌العيني مي‌ساختيم و مورد پسند دنيا واقع مي‌شد يك حرفي. يك جوري برنامه مي‌ريزند كه هركس نداند فكر مي‌كند بنهور و ده‌فرمان كه نه، بلكه بردمن و موسي و بوي هود را اينها ساخته‌اند. من نمي‌خواهم سينماي ملي‌مان را بي‌اعتبار كنم اما ما تصادف ساده و معمولي را عاجزيم كه در سينما نمايش دهيم. يك تعقيب و گريز معمولي را صد بار گاف مي‌دهيم تا نماي اولش را به آخرش بچسبانيم. كسي كه تيكن مي‌سازد حق دارد بيايد زندگي ژنرال‌شان را به تصوير بكشد اما كسي كه توفان شن مي‌سازد، سمت سردار سليماني نرود بهتر است. سردار كه جاي خود دارد توي تلويزيون از پس زندگي يك گروهبان ساده برنمي‌آيند. درجه مهدي فخيم‌زاده در سريال عيدش چه بود؟ استوار؟ ستوان؟ حالا هرچه. مهدي فخيم‌زاده با آن همه واردي و اهن و تلپش بايد مي‌ديديد كه چه افتضاحي درآمده فيلمش. من چند دقيقه ديدم كه در يك رستوران بيوك ميرزايي قرار بود با تير مهدي فخيم را بكشد. آبروريزي بود. هيچ نمي‌فهميدي كي به كي است. تيكن را مي‌دادند اين دوستان مي‌ساختند كل سيا را به خاك سياه مي‌نشاندند. همه ترس من اين است كه سردار سليماني را بسازند و همين كارشان باعث شود كه داعش و غير داعش روي‌شان را زياد كنند و گستاخي كنند و... از عرض من نرنجيد. من منكر سينماي ملي نيستم و توان رفيقان فيلمساز را هم واقفم. لذا در كمال تواضع عرض مي‌كنم بلكه خواهش مي‌كنم كه با همه‌چيز شوخي كنيد و درباره همه‌چيز فيلم بسازيد جز سردار سليماني. مگر ما چند سردار داريم؟ حالا بقيه چيزها زيادند و به نظرم به جايي برنمي‌خورد كه چندين فيلم ضعيف بسازند... يادم آمد يكي هست توي فضاي مجازي كه فيلم‌هاي مناسبتي مي‌سازد و به ايرج ملكي مشهور است. ظاهرا جدي و حساب شده مي‌سازد اما كاربران به آن مي‌خندند و نوع فيلمسازي‌اش را دست مي‌اندازند و برايش مضمون كوك مي‌كنند. عيب ماجرا اين است كه اين رفيق بزرگوار فاصله چنداني با فيلمسازان حرفه‌اي‌مان ندارد و آنها هم همين تصنع و تكلف را درآثارشان دارند منتها قدري‌تر و تميزتر و حرفه‌اي‌تر. من البته حساب چند فيلمساز بزرگوار را كه آبروي هنر كشورند از بقيه جدا مي‌كنم اما با همه اينها معتقدم كه اگر شده برويم جلوي ماشين شمقدري و دوستانش بخوابيم نگذاريم كه فيلم حاج قاسم را بسازند. اين محبوبيت ارزان به دست نيامده و نبايد مفت و مسلم از دستش داد. اصلا سليماني هر چقدر از ديده‌ها پنهان باشد و جلوي دوربين نيايد هم براي خودش بهتر است و هم براي طرفدارانش و هم براي‌شأن نظامي مملكت. ما هرچه را كه در چنته داريم نبايد رو كنيم يعني حتي اگر ريدلي اسكات هم مي‌خواست چنين پروژه‌اي را پيش ببرد بايد جلويش را مي‌گرفتيم. سليماني كه رمبو و جيسون بورن نيست. مي‌خواهيد فيلم جذاب و اكشن بسازيد موضوع كم نيست. چرا از تخيل خود استفاده نمي‌كنيد؟ سردار سليماني خود نماد صدها جوان و جوان‌پيري است كه موي خود را در عمليات‌هاي نظامي سپيد كرده‌اند و هركدام براي خود يلي هستند اما دخلي به فيلم و سينما ندارند و نمي‌شود بلكه نبايد دراماتيزه‌شان كرد و به تقليد از هاليوود فيلم‌شان را ساخت. بحث قداست و شأنيت اين بزرگان يك طرف بحث توان نظامي ايران يك طرف. باز برگردم به بضاعت فيلمسازي‌مان. فيلم‌هاي هسته‌اي تلويزيون را ببينيد. بيشتر باعث خنده و شوخي است. شما به من بگوييد دوستان ما كدام فيلم را خوب و جذاب ساخته‌اند و از پس كدام مضمون سياسي و نظامي آبرومند برآمده‌اند تا بگذاريم با خيال راحت بروند سراغ موضوعاتي به اين مهمي و حساسي. واي به حال‌مان كه بخواهند عشق و عاشقي و درام را هم داخل در سينما كنند و رابطه‌هاي عاطفي را هم به تصوير بكشند. عجله نكنيد. اين سينما با اين مخاطب كاري زمين مانده ندارد و ماموريتي در اين باره بر دوشش سنگيني نمي‌كند. به همين فيلم‌هاي آپارتماني قناعت كنيد و قاچ زين را بچسبيد، اسب‌سواري پيشكش. گيرم كه خوب ساختيد. كيست كه بيايد ببيند؟ مگر روباه افخمي را كسي مي‌بيند؟ مگر شما براي كسي حوصله سينما گذاشتيد؟

فوق حرفه ای
    نکند لو بدهم اسم تورا زیر کتک

Moderator
    نقل قول نوشته اصلی توسط A M I R نمایش پست ها
    تمام آلبومای رسمیش گذاشتیم غیر 13/8
    اونشو دیگه نمیدونم رسمی غیر رسمی اون دو تا نبود اینم 13/8

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    سرعت امروز نت :|

Moderator
    یعنی چی؟؟
    گفتی بدون اینکه بری داخل تاپیک عنوان عوض کنی ببین دو تاش داره دو تاش نداره

حرفه ای
    امیر شاهین تک اهنگ نمیده قبل البوم؟
    !

Moderator
    اشترم داشتی ابی گوش میکردی

Moderator
    اون ستاره ها امتیازه که بعضی تایپیکا کیب امتیاز نداده نیست اون ابی تگ هست که بعضی ها تگ نداره پایین صفحه اونم پست حذف شدس ربطی به عنوان نداره

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    با اون شکلکا دیگه کاری ندارم یکیش هس برای تغییر عنوانه من فک کردم روش حتمن باس بزنی در صورتیکه الان فهمیدم رو کادرش بزنی تغییر عنوان میاد

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط SINA نمایش پست ها
    از بیخ غلطه حرفت
    ینی چی ؟ الان تو خیابون گـوه ببینی بگی این گـوه شخصیتت میره زیر سوال بگی گُله میاد روی سوال؟؟
    شخصیت تخـمی هم همینه .
    هیچ رقمه نمیشه توجیهش کرد و صد البته پنهون ...
    معیارشم برا همه تقریبن یکسانه .حالا خیلی طرف حرفه ای باشه و بخواد نشون نده 4 روز دیرتر معلوم شه
    اول اینکه ما در مورد گوه و ... صحبت نمیکنیم در مورد شخصیت یه آدم صحبت مکنیم !!!
    معیار شخصیت تخمی از نظرت چیه ؟؟؟!! اصن شما که میگی همه جا یکسانه ، معیارشم چیه ؟؟ ببین عزیز من نمیشه که هر فردی رو چند بار دیدی و به ذهنت رسید که شخصیت تخمیه ، بیای معیار واسش تعیین کنی و ... اون ذهن توئه که شخصیت اونو تخمی میبینی ، همه مثه تو فکر نمیکنن که !! علامه دهر هم که باشی نمیتونی متر و معیار تعیین کنی واسه شخصیت آدما !!!
    4 قرن همه طول بکشه بازم نمیتونی نظرت در مورد شخصیت طرف مقابل رو بر اساس معیار خودت تعیین کنی !
    ذهن اون کسی که شخصیت طرف مقابل رو تخمی میبینه بیماره !

صفحه 5087 از 18602 نخستنخست ... 408745874987503750775085508650875088508950975137518755876087 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 289 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 289 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع