نوشته اصلی توسط Herzeleid منم مشکلم همون رژیمست باشگاهم بری بدون رژیم نمیشه اگرم بشه بعد دوباره برمیگرده چن کیلو اضاف داری شنا خیلی خوبه واسه لاغری و خوش فرم شدن...مرتب و پیوسته برو هم تفریحه هم رژیم نمیخوای هم چاق نمیشی دیگه
نوشته اصلی توسط Milad زنگ بزنیم حسینو بکشیم باران خجالت نمیکشه دانشگاهو بهونه کرده؟؟
جــــیزِز کرایست !!!بتی فیلم باز میشود اکه فلش یا هارد داری بیار یه دفه ایی نیاز کل عمرت رو بهت بدم چرا دانلود میکنی بزمجه
نوشته اصلی توسط Herzeleid هر وقت حاضر شدی 3 4 ساعت بشینی پای یه فیلم کسالت بار و با فحش دادنم شده تا اخر تحملش کنی جدی نشیم میخوام فیلم ببینم لذت ببرم چن ساعت تو یه روز ملال انگیز خوشی نزده زیر دلم که ریاضت بدم خودمو
نوشته اصلی توسط Herzeleid بعد بگو پوست استخون نیستم به تو کله پاچه میدم باید گوشت بخوری مرسی نمیخام
نوشته اصلی توسط Betty چن کیلو اضاف داری شنا خیلی خوبه واسه لاغری و خوش فرم شدن...مرتب و پیوسته برو هم تفریحه هم رژیم نمیخوای هم چاق نمیشی دیگه اون قدری نیست که نشه کاریش کرد شنا و سونا رو جدیدا اضافه کردم حالا سعی میکنم برم مرتب!
نوشته اصلی توسط *_* جــــیزِز کرایست !!!بتی فیلم باز میشود اکه فلش یا هارد داری بیار یه دفه ایی نیاز کل عمرت رو بهت بدم چرا دانلود میکنی بزمجه تو فرشته نجاتی داداشم یه شب در میون لینکامو میریزه آشغالی لینکای خودشو میذاره
نوشته اصلی توسط Herzeleid اون قدری نیست که نشه کاریش کرد شنا و سونا رو جدیدا اضافه کردم حالا سعی میکنم برم مرتب! سونا خیلی خوبه من خوابم میبره
نوشته اصلی توسط Herzeleid خجالت نمیکشه دانشگاهو بهونه کرده؟؟ دانشگاه واقعا بهانه ست
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad دانشگاه واقعا بهانه ست آره حالش از شماها بهم میخوره نمیاد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 457 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 456 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن