نوشته اصلی توسط HO33E!N دیگه کسی که رو ضربه ایستگاهی از بارسا گل می خوره از اتلتیکو خوردن عجیب نی گل اولو بزنیم تمومه این دیوث مثل کیروشه اگه گلو بخوره دیگه نمیتونه کاری کنه ولی اگه بزنه دهنمونو سرویس میکنه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Betty واقعا فک کردی ما ازین سوسول بازیا داریم اصن بین مشدی ها تعریف نشدست این حرکتا سر سفره فقط یه جمله خبری میدن اونم اینه : کم بخورید اَدله قوی هم دارن واسه سوال چرا؟ چون واسه فرداتون هم بمونه
نوشته اصلی توسط *_* اصن بین مشدی ها تعریف نشدست این حرکتا سر سفره فقط یه جمله خبری میدن اونم اینه : کم بخورید اَدله قوی هم دارن واسه سوال چرا؟ چون واسه فرداتون هم بمونه ها
نوشته اصلی توسط A M I R فقط یه شاخه بعد این مدت ؟
نوشته اصلی توسط Milad گل اولو بزنیم تمومه این دیوث مثل کیروشه اگه گلو بخوره دیگه نمیتونه کاری کنه ولی اگه بزنه دهنمونو سرویس میکنه اون روز گفتم خدا کنه من یو ببازه نره جام باشگاها که دخه آ ناز نکنه واس ما رفتم اومدم دیدم 4 تا زده
نوشته اصلی توسط A M I R حسین فدات رئیس جان
Amir
نوشته اصلی توسط HO33E!N اون روز گفتم خدا کنه من یو ببازه نره جام باشگاها که دخه آ ناز نکنه واس ما رفتم اومدم دیدم 4 تا زده ده خه آ خیلی خوبه ولی اگه نشد یکی کشف کردم از اون هم بهتر لنو چند تا بازی دیدم ازش عالیه تازه استایل هم داره
نوشته اصلی توسط Milad ده خه آ خیلی خوبه ولی اگه نشد یکی کشف کردم از اون هم بهتر لنو چند تا بازی دیدم ازش عالیه تازه استایل هم داره یکی پیدا کن به ما لینک شده باشهکی هس حالا
نوشته اصلی توسط HO33E!N یکی پیدا کن به ما لینک شده باشهکی هس حالا لینک هم شده اتفاقا تازه جدی تر از ده خه ا هم شده دروازه بان لورکوزن تو بازی با اتلتیک
نوشته اصلی توسط Milad لینک هم شده اتفاقا تازه جدی تر از ده خه ا هم شده دروازه بان لورکوزن تو بازی با اتلتیک آها دیدم بازیاشُاسمش کوتاهه بد نی؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 474 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 474 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن