"متال مجلسی" اسمش اول "متال بندری" بود ولی به علت مصرف این آهنگ در مجالس مختلف حین رقص چاقو نام زیبنده "متال مجلسی" رو براش در نظر گرفتیم
رئال که نباید شرایطُ قبول کنه ولی میشد یه طور مدیریت کرد نه سیخ بسوزه نه کباب مطمئنا به کمتر از اونم راضی میشد واسه رئال بازی کنه شاید بیشتر از پول دنبال ه احترام بود
من یو به لوک شاو اتوبان داره 200 تا میده فکر کنم اندازه هازارد ما
البته میرن درامد زایی بازیکنم بی تاثیر نیست و چیزی که تو گفتی هم تا حدی درسته منتها نباید این قدر فاصله باشه
Hero Enter
Viva Real Madrid
ربطی نداره!! اول لیورپول بعد رئال .. با هم بازی داشته باشن ترجیحم لیور.. ولی از باختش به رئال ناراحت نمیشم ولی از بردش بیشتر از برد رئال خوشحال میشم
فاصلتون به 3.4 امتیاز رسیده بود بعد تهدید نبود؟
اونوقت معنی جنگیدن برای سهمیه چیه؟ .. تو چه علاقه به نتیجه گیری قبل پایان داری
سی ال رو کاری ندارم ولی این لیگ اروپا واسه انگلیسیا از جام اتجادیه هم کم ارزش تره! کلن به .....مشونه! هر جا جام ها رو نمره میدن پایین ترین نمره واسه اینه!
مثلا همین اورتون ترجیح میده تو لیگ به جای دهم هشتم تموم کنه تا این که بره قهرمان لیگ اروپا بشه
ولی خب اره اسپانیا به نسبت گذشته پیشرفت خیلی خوبی داشته! هم این که یه تیم مدعی دیگه اضافه شده هم استعدادایی که رو شده هم ثبات تیما تو نتایج تو چند سال اخیر کلن الانم فکر کنم لیگ اول اروپا باشه از نظر امتیاز!
منتها این یه امر قابت نیست! همیشه افت و خیز دارن اونم بیشتر برمیگرده به چرخه اقاصادی و ستاره هایی که حذب اون لیگ میشن مثلا یه وقت ایتالیا بود چند سال افتاد انگلیس الان اسپانیا ولی دوباره برمیگرده این داستان
بحث حقوق بازیکن بزرگتر از این حرفاست و در مغال نمیگنجه ولی در کل میخوام بگم با رفتن اوزیل و دیماریا و الونسو و خیلی های دیگه رئال کمتر ضرر کرد تا خود بازیکنا
اون کجا که دیماریا رو تو تیم اروپا باشه اوزیل رو با ژاوی و اینستا مقایسه شده اون کجا که اوزیل جایگاهش تو تیم ملی در خطر باشه و انخل نیمکت نشین منچستر کم ستاره
Hero Enter
Viva Real Madrid
در حال حاضر 543 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 543 مهمان ها)