صفحه 5228 از 18603 نخستنخست ... 422847285128517852185226522752285229523052385278532857286228 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 52,271 به 52,280 از 186021

موضوع: Chavoshi News |

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها

بگم اتوئو بیاد؟؟
    (sm83)

شنبه میبینمتون ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

فوق حرفه ای
    اشلی یانگ حاضر شده دستمزدش رو کم تا قراردادش رو تمدید کنه
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

فوق حرفه ای
    سی ال رو کاری ندارم ولی این لیگ اروپا واسه انگلیسیا از جام اتجادیه هم کم ارزش تره! کلن به .....مشونه! هر جا جام ها رو نمره میدن پایین ترین نمره واسه اینه!
    مثلا همین اورتون ترجیح میده تو لیگ به جای دهم هشتم تموم کنه تا این که بره قهرمان لیگ اروپا بشه

ولی خب اره اسپانیا به نسبت گذشته پیشرفت خیلی خوبی داشته! هم این که یه تیم مدعی دیگه اضافه شده هم استعدادایی که رو شده هم ثبات تیما تو نتایج تو چند سال اخیر کلن الانم فکر کنم لیگ اول اروپا باشه از نظر امتیاز!

منتها این یه امر قابت نیست! همیشه افت و خیز دارن اونم بیشتر برمیگرده به چرخه اقاصادی و ستاره هایی که حذب اون لیگ میشن مثلا یه وقت ایتالیا بود چند سال افتاد انگلیس الان اسپانیا ولی دوباره برمیگرده این داستان
    اینکه بگیم تیما انگلیس واسشون قهرمانی تولیگ اروپا ارزشش از اتحادیه کمتره رو بعنوان یه جک میپذیرم ولاغیر
    ولی در مورد دوم اره دقیقا بحث ,بحث ستاره ست و استفاده از استعدادا
    مشکل انگلیس اینه که تیمای بزرگش بازیکنی ندارن که یه تنه گره بازی باز کنه
    الان منچستر سیتی رو نگاه کن ...به نظرم مزخرف ترین تیم دنیاست این همه خرج کرده سه چهار سال هم از پی اس جی دیرتر شروع کرده بیشتر از بقیه هم خرج کرده ولی هرسال تو لیگ قهرمانان میرینه باز شما یه هازارد دارید که بشه بگی بازیکن بزرگ نه در حد کریس و مسی ولی تو همون لول
    ولی بقیه تیمای انگلیس پولشون رو میریزن تو اشغالی با خرید امثال ویلفرد بونی و مانگالا
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

حرفه ای
    مانگالا

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    ربطی نداره!! اول لیورپول بعد رئال .. با هم بازی داشته باشن ترجیحم لیور.. ولی از باختش به رئال ناراحت نمیشم ولی از بردش بیشتر از برد رئال خوشحال میشم

فاصلتون به 3.4 امتیاز رسیده بود بعد تهدید نبود؟

اونوقت معنی جنگیدن برای سهمیه چیه؟ .. تو چه علاقه به نتیجه گیری قبل پایان داری
    من هیچ وقت مولتی تیم بودن و اینا نفهمیدم راستش! خدا یکی تیم هم یکی
    البته این که تو هر بازی که میبینی کشش و میلت به سمت یکی باشه طبیعیه و منم با توجه به حضور افراد و بازیکنان و علاقه شخصی گاهی بعضی تیمارُ به بعضی ترجیح میدم اما طرفداری فقط یکی میفهمم و لا غیر

هرگز از کسی جز خود پیگیرینی شنیدی سیتی رو تهدیدی واسه هرمانی چلسی به جساب بیاره؟؟

میبینیم حالا...ولی سال بعد دیگه سال شماست

حرفه ای
    من هیچ وقت مولتی تیم بودن و اینا نفهمیدم راستش! خدا یکی تیم هم یکی
    البته این که تو هر بازی که میبینی کشش و میلت به سمت یکی باشه طبیعیه و منم با توجه به حضور افراد و بازیکنان و علاقه شخصی گاهی بعضی تیمارُ به بعضی ترجیح میدم اما طرفداری فقط یکی میفهمم و لا غیر

هرگز از کسی جز خود پیگیرینی شنیدی سیتی رو تهدیدی واسه هرمانی چلسی به جساب بیاره؟؟

میبینیم حالا...ولی سال بعد دیگه سال شماست
    طرفدار تیم ایرانی هم نبودی حتما از بچگی؟
    پارسال تیمتون چندم شد سیتی چندم؟ ی چی بگو بگنجه

اگه راجرز نبود لیورپول همینم نمیشد با این بازیکناتازه سال دیگه جراردم نیست.. استرلینگ هم معلوم نیست وضعیتش

با توجه به بازیکنایی که تو لیورپول هستن جایگاه واقعیش همینه

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    اینکه بگیم تیما انگلیس واسشون قهرمانی تولیگ اروپا ارزشش از اتحادیه کمتره رو بعنوان یه جک میپذیرم ولاغیر
    ولی در مورد دوم اره دقیقا بحث ,بحث ستاره ست و استفاده از استعدادا
    مشکل انگلیس اینه که تیمای بزرگش بازیکنی ندارن که یه تنه گره بازی باز کنه
    الان منچستر سیتی رو نگاه کن ...به نظرم مزخرف ترین تیم دنیاست این همه خرج کرده سه چهار سال هم از پی اس جی دیرتر شروع کرده بیشتر از بقیه هم خرج کرده ولی هرسال تو لیگ قهرمانان میرینه باز شما یه هازارد دارید که بشه بگی بازیکن بزرگ نه در حد کریس و مسی ولی تو همون لول
    ولی بقیه تیمای انگلیس پولشون رو میریزن تو اشغالی با خرید امثال ویلفرد بونی و مانگالا
    واسه من سودی نداره بخوام از خودم بگم حتی قهرمانی چلسی رُ دارم بی اعتبار میکنم ولی اینو سم میخورم از خیلی از خود لوکالا شنیدم نه هوادارای ایرانی و ....اگر خواستی تو فیس یه گروه انگلیسی ادت کنم خودت ببینی نظراتشونو دقیقا تو رتبه بندی به لیگ اتخادیه 2 امتیاز داده بود به جام اروپا 1 امتیاز

اره این که درسته! بنجل خریدن معضل بزرگ لیگ برتر شده! خود چلسیم داره از این خریدا بقیه هم که به وفور...دلیلشم نمیدونم چرا!
    مسئله دیگه هم اینه تیمای کوچیک تر نمیتونن ستاره های وطنیشون رو حفظ کنن و مجبورن به خاطر پول بفروشن به لالیگا و.....

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط MaMaTiR نمایش پست ها
    طرفدار تیم ایرانی هم نبودی حتما از بچگی؟
    پارسال تیمتون چندم شد سیتی چندم؟ ی چی بگو بگنجه

اگه راجرز نبود لیورپول همینم نمیشد با این بازیکناتازه سال دیگه جراردم نیست.. استرلینگ هم معلوم نیست وضعیتش

با توجه به بازیکنایی که تو لیورپول هستن جایگاه واقعیش همینه
    ایرانی و خارجی ملی و باشگاهی! هر کدوم یکی! تقدم و تاخیر زمانی هم مهم نیست

پارسال که ما از روز اول گفتیم مدعی قهرمانی نیستیم و اسب کوچکیم هنوز حل نشده اون؟؟ اصن چه ربطی داشت امسالُ من دارم میگم

یه بخش ا ناکامی لیور همین راجرزه اتفاقا! بر خلاف چیزی که جو میدین بازیکناش خیلیم خوبن...راجرز مثل ونگر میمونه بازیای بزرگ همیشه بازندست

حرفه ای
    تتلو و صادقیان کرکر خندن اصن

چی رفته گفته من ترکش دادم

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    بحث حقوق بازیکن بزرگتر از این حرفاست و در مغال نمیگنجه ولی در کل میخوام بگم با رفتن اوزیل و دیماریا و الونسو و خیلی های دیگه رئال کمتر ضرر کرد تا خود بازیکنا
    اون کجا که دیماریا رو تو تیم اروپا باشه اوزیل رو با ژاوی و اینستا مقایسه شده اون کجا که اوزیل جایگاهش تو تیم ملی در خطر باشه و انخل نیمکت نشین منچستر کم ستاره
    این از نگاه من و تو که بیرون از زمین نشستیم و داریم فقط یه بخش ماجرا رو میبینیم
    البته موافقم از نظر فنی هیچ سودی براشون نداشته و شاید از روز اولم معلوم بود منتها یه بخشیشم به خاطر انتخاب اشتباه خودشون بوده شاید

صفحه 5228 از 18603 نخستنخست ... 422847285128517852185226522752285229523052385278532857286228 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 456 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 456 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع