اشلی یانگ حاضر شده دستمزدش رو کم تا قراردادش رو تمدید کنه
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
اینکه بگیم تیما انگلیس واسشون قهرمانی تولیگ اروپا ارزشش از اتحادیه کمتره رو بعنوان یه جک میپذیرم ولاغیر
ولی در مورد دوم اره دقیقا بحث ,بحث ستاره ست و استفاده از استعدادا
مشکل انگلیس اینه که تیمای بزرگش بازیکنی ندارن که یه تنه گره بازی باز کنه
الان منچستر سیتی رو نگاه کن ...به نظرم مزخرف ترین تیم دنیاست این همه خرج کرده سه چهار سال هم از پی اس جی دیرتر شروع کرده بیشتر از بقیه هم خرج کرده ولی هرسال تو لیگ قهرمانان میرینه باز شما یه هازارد دارید که بشه بگی بازیکن بزرگ نه در حد کریس و مسی ولی تو همون لول
ولی بقیه تیمای انگلیس پولشون رو میریزن تو اشغالی با خرید امثال ویلفرد بونی و مانگالا
Hero Enter
Viva Real Madrid
من هیچ وقت مولتی تیم بودن و اینا نفهمیدم راستش! خدا یکی تیم هم یکی
البته این که تو هر بازی که میبینی کشش و میلت به سمت یکی باشه طبیعیه و منم با توجه به حضور افراد و بازیکنان و علاقه شخصی گاهی بعضی تیمارُ به بعضی ترجیح میدم اما طرفداری فقط یکی میفهمم و لا غیر
هرگز از کسی جز خود پیگیرینی شنیدی سیتی رو تهدیدی واسه هرمانی چلسی به جساب بیاره؟؟
میبینیم حالا...ولی سال بعد دیگه سال شماست
واسه من سودی نداره بخوام از خودم بگم حتی قهرمانی چلسی رُ دارم بی اعتبار میکنم ولی اینو سم میخورم از خیلی از خود لوکالا شنیدم نه هوادارای ایرانی و ....اگر خواستی تو فیس یه گروه انگلیسی ادت کنم خودت ببینی نظراتشونو دقیقا تو رتبه بندی به لیگ اتخادیه 2 امتیاز داده بود به جام اروپا 1 امتیاز
اره این که درسته! بنجل خریدن معضل بزرگ لیگ برتر شده! خود چلسیم داره از این خریدا بقیه هم که به وفور...دلیلشم نمیدونم چرا!
مسئله دیگه هم اینه تیمای کوچیک تر نمیتونن ستاره های وطنیشون رو حفظ کنن و مجبورن به خاطر پول بفروشن به لالیگا و.....
ایرانی و خارجی ملی و باشگاهی! هر کدوم یکی! تقدم و تاخیر زمانی هم مهم نیست
پارسال که ما از روز اول گفتیم مدعی قهرمانی نیستیم و اسب کوچکیم هنوز حل نشده اون؟؟ اصن چه ربطی داشت امسالُ من دارم میگم
یه بخش ا ناکامی لیور همین راجرزه اتفاقا! بر خلاف چیزی که جو میدین بازیکناش خیلیم خوبن...راجرز مثل ونگر میمونه بازیای بزرگ همیشه بازندست
تتلو و صادقیان کرکر خندن اصن
چی رفته گفته من ترکش دادم
در حال حاضر 465 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 465 مهمان ها)