عاقا یه سوال تو این سریال گیم اف ترونز این همجنسبازای سریال واقعا گی هستن ؟ یا خودشونو به گی بودن میزنند
حالشون به هم نمیخوره ؟
John Lennon - Woman
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
چند تا تيمِ خارجى هم صحبت كردم گفتن چون طرفدارِ بالاى يک ميليون داره واسه باشگاه خوبه و اگه تو تِست ها قبول شِه قبولش ميكنيم پس انگيزشَم دارم و ميخوام تلاشمو بكنم شايد شد !
زنگ زده به گالاتاسرای
خدا کنه فصل بعد هدایتی مخشو بزنه بیارتش پرسپولیس حیف این استعداد جذب تیم های اجبنی شه
تراکتورسازي 0 - 1 سايپا 1394/01/27 17:30 24'
فولاد 2 - 0 نفت م.سليمان 1394/01/27 17:30 24'
ذوب آهن 1 - 0 نفت تهران
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سر باز نکن ای اشک از جاذبه دوری کن
ای بغض پر از عصیان اینبار صبوری کن
من اشک نخواهم ریخت این بغض خدادادیست
عادت به خودم دارم افسردگی ام عادیست
تنها سر من بین این ولوله پایین است
با من همه غمگینند تا طالع من این است
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 415 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 415 مهمان ها)