[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Hero Enter
Viva Real Madrid
تتلو
بابا تا همين ٦ ماه پيش هيچ كودوم از اين جوونايى كه الان دارين يه كار ميكنين فحشم بدن حرف فوتبال نميزدن !!! چرا انقدر ميخواين منو انكار كنين و بكوبين ؟!؟ بابا من حق رشد پيام و ميخوام چيكار ؟!؟ پيام موفق بشه من عشق ميكنم چون واقعا دوسش دارم !! من پدرم درومد انقد باهاش حرف زدم !! من خودم رفتم دنبال زمين گشتم گفتم پيام تو بايد بيشتر از بقيه تمرين كنى و به رئال برسى چون ميتونى خودم نوكرتم زندگيمو ول ميكنم ميام باهات !! از خود نامردش بپرسين ديگه چقدر باهاش دعوا كردم !! بابا ميگم قبل بازى النصر دو ساعت همه كسشو قسم دادم كه حاشيه درست نكنه و بعد رفت از رو نيمكت كارت گرفت به من چه ؟!؟ من ثانيه به ثانيه فقط باهاش حرف مثبت زدم خدا شاهده كور شم اگه دروغ بگم !! بابا به خدا نامرديه من نيتم اصلا چيز ديگس. هرچى خوبيه ميذارين پاى خودتون هر چى بديه ميريزين سر منه بد بخت چون تتو دارم»
Hero Enter
Viva Real Madrid
41'
ذوب آهن 2 - 0 نفت تهران
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتون اومدين باهام سلام عليكم كردين و اونجا عكاساتون اونهمه عكس از ما گرفتن و من ميخواستم برم يكى از بازيكناتون كه لازم باشه بعدا اسم هم ميبرم گفت وايسا بچم طرفدارته داره از مدرسه مياد به زور وايسادم. بعد رفتين گفتين ما تتلو نميشناسيم و از تمرين انداختيمش بيرون !!!! والا به خدا انقدر حاشيه و هياهو سعى كردم درست كنم كه فوتبال دوباره بيوفته سر زبونا انقد خواهش و تمنا كردم و انقدر فحش خوردم تا استاديوم براى اولين بار تو تاريخش پُر شد !! همون استاديومى كه چند روز پيشش هزار نفرم نميرفتن !! آخرشم همه گفتن چون بليت مجانى بوده !! با اينكه يه قرون گيرم نمياد و قرار نيست بياد به خدا قسم تو هر تيميم خواستم برم يه قرون پول نميخواستم بگيرم و فقط قصدم آوردن هوادارام به استاديوم و كمك بوود !! بابا معرفت كجاست ؟! منو چه به فوتبال ؟!
Hero Enter
Viva Real Madrid
شايعه شد سياسي دو روز پس از آزادي از زندان، با اميررضا خادم معاون پارلماني وزير ورزش تماس گرفت. او در اين تماس از خادم درخواست كرد زماني براي مذاكره در هفته آينده براي تسويهحساب با باشگاه پرسپوليس داشته باشد. سياسي معتقد است حدود 30 ميليارد تومان از سه باشگاه پرسپوليس، استقلال و راهآهن طلبكار است كه بايد همه اين بدهيها صاف شود. در همين شرايط، خادم با يكي از خبرگزاريها مصاحبهاي انجام داد و گفت: «سياسي همچنان عضو هيأتمديره باشگاه پرسپوليس است.» همين مصاحبه، موج ديگري از اتفاقات را به بدنه كشتي پرسپوليس كوبيد چون حسين هدايتي با خيالي راحت از اينكه مورد وثوق وزارت ورزش قرار گرفته، اقدام به تزريق پول به اين باشگاه كرده بود ولي وقتي فهميد باز هم پاي سياسي در ميان است، به يكباره تصميمش را عوض كرد
Hero Enter
Viva Real Madrid
در حال حاضر 371 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 371 مهمان ها)