شیمبلی ناخنای نیکول
فک کنم اینه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
برای داشتن دستی زیبا باید پوستی سفید داشت و نیکول این مزیت را دارا نمیباشد
آره خب شما بنویس مشکلی نداره،ولی مشکل از آنجایی شروع می شود،که با این همه ادعا هنوز هم نمی دانیم،یعنی بلد نیستیم که بین دین و حکومت تمیز قائل شویم،یک حکومت ظلم می کند،گیریم که مبنا و پایه ی این ظلم هم به قول شما و همفکرانتان اسلام باشد،الان پس مقصر اسلام است وبس. اگرهمین خط تحلیلیلمان هم همینقدر محدود باشد که باید فاتحه اش را خواند.
بریم سراغ متنتان،اسلام به عنوان یک دین فعلا در این نوشته فقط یک دین خب،کٍی به شمای نوعی گفته که انسان نباش؟ها کٍی گفته؟ اگر داری مصداق بیاور! کٍی گفته حق همیدگر را به عنوان یک انسان ضایع کنید.کٍی گفته که ایران به عنوان یک کشور متمدن نبوده است،کٍی گفته بروید و اختلاس کنید و مجازات نشوید.
خداوند ترسناک است همان قدر که یک چراغ قرمز ترسناک است،این قانون طبیعت است،اگر قانون رعایت نشود جریمه میشوی حالا چه از طریق برگ جریمه و یا دوزخ.دین و مذهب و قانون و ...همه ی اینها برای پیشرفت بشریت وضع شده اند،شما یک جا را برای من مثال بزن که در آنجا قانون حکم فرما بوده باشد و آن جامعه پسرفت کرده باشد.در هر جایی که قانون وجود دارد نظم و موفقیت هم وجود دارد و در حال حاضر تنها تفاوت و البته از نظر حقیر مزیتی که کشور من به عنوان یک کشور شرقی نسبت به غرب دارد این است که انها منشا قوانینشان شخص(انسان) یعنی یکی مثل من وشماست و در کشور ما منشا قوانین (الهیست).
دقت کن برادر من کاری به امروز ندارم،اینکه به خاطر اعمالمان اسلام زیر سئوال است،بحث دیگری را میطلبد،ولی تا کٍی میخواهیم این بحث های نخ نما شده را ادامه دهیم،تا کی می خواهیم در بوق کرنا کنیم که بانوانمان نمی توانند بروند به ورشگاه پس اسلام دین بدیست،تا کی میخواهیم بگوییم که آزادی در این کشور (البته از نظر شما ) وجود ندارد پس اسلام بد است.......نه اینها راه چاره نیست.راه چیز دیگریست
دعوا اینارو
حالا سر سوفیی لانایی چیزی بود یه چیزی
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 467 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 466 مهمان ها)