دارم استدیو میزنم
از بلندگو شروع کردم اسمش میذارم فنلاندی
دارم استدیو میزنم
از بلندگو شروع کردم اسمش میذارم فنلاندی
2 خط دیگه بنویسی کتابش می کنن
اگه ما الان منشا قوانینِ نداشتمون الهیِ اونا چند قرن پیش اینطوری بودن عزیزم ، کلیسا کل اروپارو می چرخوند الان بیتِ آغا.. فرقی ندارن با هم .
قوانین اگه الهی بخواد باشه واسه نفسِ آدمه نه سیاست.. فهمیدنِ این موضوع ساده کار سختی نیست
شما عادت دارین خودتون جریمه کنین ؟ ما دوس داریم جریمه بشیم به شما چه که قانونو کردین اعتقادِ خودتون هر آن چیزی که تو اون کتاب نوشته شده قانونِ الانِ ما.. حقِ زن رو از کجا دارن میخورن؟ از همون کتاب .. اینهمه اعدام واسه چیه؟ واسه قاونِ همون کتاب ، اینهمه جنایت می کنن که بتونن اسم کتابو حفظ کنن تا از اعتقاداتِ مردم بی اطلاع سو استفاده کنن
دکمه گزارش به اطلاعات هم همین زیره کارتو انجام بده شما کاری جز فروختنِ آدما بلد نیستین
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر تو چقد خری هنو نمیفهمیدی این بحث نتیجه نداره هیج پایان هم نداره ؟
ملت حرف طرف رو گوش میدن که جواب بدن گوش نمیدن که بفهمن سجاد
به قول امیر کجا واقعیش هست نشونمون بده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میبینم روزی رو که پشت در جهنم باس پشت کنین ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما هم امیدی نداریم به چیزی همینجور یوهو میاد کتابی حرف میزنه
همین آدما وقتی ببینن یکی غیر از تفکراتشون جلو میره اگه چیزی دم دستشون باشه میزنن طرفو ناکار می کنن
اینکه هرکی میتونه به سبکِ خودش زندگی کنه براشون تعریف شده نیس.. اعتقاد بخواد بشه قاون آخرش همینه
وقتی ازش حمایت کنی میشی همون اهلِ کوفه..به قول خودشون
در حال حاضر 423 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 423 مهمان ها)