نوشته اصلی توسط Herzeleid اینم یونایتد چه دایوی زد هررا یه بازی دیگه ببرید قهرمانی قطعی میشه؟ راستی بزن شبکه سه بازی تیم کارلو کارداشیان رو ببین
نوشته اصلی توسط nice girl سلام.خیلی ممنون خوبم شما خوبین؟ خداروشکر همیشه خوب باشین ممنون منم خوبم میگم چرا همیشه یه وقت میاین که هیچکس نیست ؟؟
نوشته اصلی توسط HASSAN یه بازی دیگه ببرید قهرمانی قطعی میشه؟ راستی بزن شبکه سه بازی تیم کارلو کارداشیان رو ببین فکر کنم دو تا چون یه عقب افتاده داریم البته اگر ارسنال ببازه و ما هم هفته بعد ببریمشون تمومه احتمالا
نوشته اصلی توسط Herzeleid خداروشکر همیشه خوب باشین ممنون منم خوبم میگم چرا همیشه یه وقت میاین که هیچکس نیست ؟؟ ممنون .نمیدونم .اوناییکه هم هستن با من حرف نمیزنن
نوشته اصلی توسط nice girl ممنون .نمیدونم .اوناییکه هم هستن با من حرف نمیزنن نه این طوریام نیست کلا بعد عید همه کم حرف شدن این شبا و تایم فوتبالم هست دیگه بدتر الان از عصری فکر کنم همش 2 3 صفحه رفته جلو
نوشته اصلی توسط Herzeleid نه این طوریام نیست کلا بعد عید همه کم حرف شدن این شبا و تایم فوتبالم هست دیگه بدتر الان از عصری فکر کنم همش 2 3 صفحه رفته جلو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط nice girl اواتار مبارک
نوشته اصلی توسط Herzeleid اواتار مبارک ممنون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 406 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 406 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن