صفحه 5368 از 18592 نخستنخست ... 436848685268531853585366536753685369537053785418546858686368 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 53,671 به 53,680 از 185919

موضوع: Chavoshi News |

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط A M I R نمایش پست ها
    مودمم سوخت
    الان پ با چی اومدی؟

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    مگر خودت از خودت تعریف کنی
    غلط کردی

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط daniyal نمایش پست ها
    ربطی نداره قضیه چیز دیگس
    به هر حال آخرش به توبه میرسه
    نکنه عاشق شدی ؟

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط 3fide نمایش پست ها
    غلط کردی
    آها یادم نبود شما گوشت لک لک و اردک و از این چیزا میخوری این خودش هنره
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

نیمه حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milad نمایش پست ها
    آها یادم نبود شما گوشت لک لک و اردک و از این چیزا میخوری این خودش هنره
    توام از بالا کابینت لیوان میدی دلم اسه بتی و حسین و امین و نوید تنگ.شده

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    به هر حال آخرش به توبه میرسه
    نکنه عاشق شدی ؟

ehsan1361
    Guest
    نقل قول نوشته اصلی توسط daniyal نمایش پست ها
    حالا اون دختر بدبخ ینی ببخشید خوشبخت کی هست که دل ِ دانیال ِ توبه گر ما رو برده
    دانشگاه و ...؟

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    حالا اون دختر بدبخ ینی ببخشید خوشبخت کی هست که دل ِ دانیال ِ توبه گر ما رو برده
    دانشگاه و ...؟
    ربطی نداره

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط 3fide نمایش پست ها
    توام از بالا کابینت لیوان میدی دلم اسه بتی و حسین و امین و نوید تنگ.شده
    به جز حسین بقیشون کمتر از 24 ساعت پیش انلاین بودن
    تو این سایت برو [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    Hero Enter
    Viva Real Madrid

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Herzeleid نمایش پست ها
    اول که پست طولانی پاسخ طولانیم میخواد و لازمش تمرکز کافیه پس تاخیری که افتاد به بزرگی خودت ببخش

با کلیت حرفات من نه تنها مشکلی ندارم بلکه کاملا موافقم!
    قدرت رسانه هم درسته اما باز رسانه ما یه رسانه شخصی نیست که بخوایم تبدیلش کنیم به تریبون خودمون(خداقل این طوری تو برنامه خودمون بارها شعار دادیم!!)

نقطه قوتم قبول دارم ولی وقتی تا حدی پیش بریم که همون طور خودتم تایید کردی همچین ادعایی بکنیم و به خیال خودمون دانای کل باشیم یکم غیر عادی میشه دیگه!
    بحث گوش فدراسیون و .... هم نیست که قطعا سراپا مشکلن , منتها ایجاد فشار و جوسازی و....رو نمیتونی ساده از کنارش عبور کنی واقعیتش اینه نه فدراسیون ما نه سرانش این قدر مقبولیت ندارن که بتونن جلو این هجمه ها وایسن

چرا میتونه واسش تلاش کنه و هیج مشکلیم نداره اما حق نداره نظرشُ تحمیل کنه , همین
    ادعای این که من نماینده مردمم و نظرم نظر درسته (به خیال و تشخیص خودم) ادعای بزرگیه و منم میگم حق ندارم این نظرُ به همه تعمیم بدم و یه طور القا کنم این حقه و غیر این باطل این که من هر جا به تشخیص خودم به درستی امری واقف شدم پس واسش تلاش کنم میشه همین برخورد و رفتار چندگانش در مواجهه با یه سری اتفاقات ظاهرا مشابه که تو این چندسال افتاده
    این که یه روز فلانی رو بشونم پای میز محاکمه و جای دفاعی ازش باقی نذارم چون فکر میکنم درسته ولی فرداش واسه همون اتفاق یکی دیگه رو باهاش رفتار متفاوتی داشته باشم و حتی مستقیما رو در روی مخالفاش قرارش ندم چون این جا فکر منیکنم این درسته بیشتر تناقض تو رفتاره تا تشخیص (هر چند بار ها و باها ثابت شده این تشخیصا هم کم ایراد نداشته و چندین بار هم خودش اظهار پشیمونی کرده از برخی افعال گذشتش)

من با این جملتم مشکل دارم ...اینجا در مقام و جایگاه رسانه حق دیکته کردن نداریم دیگه
    تلاش کردن خوبه دفاع کردنم خوبه اما دیکته کردن نه! تصمیم گرفتن نه! موج سواری نه
    بزرگترین مشکل من باهاش همین اشتباه محاسباتی بزرگشه که همیشه حق به جانبه و همه چیو سعی کرده ازموضع حق و حقیقت (به خیال خودش) ببینه و خیلی وقتا این وسط مردمم بهانه کرده

عادل خیلی ادم درست و فهمیده و دلسوزم که باشه راهی که واسه دلسوزیش انتخاب کرده از نظر من غلطه خیلیم غلطه
    من اینو دیشب میدیدم خوابم نمیبرد

خب اگه کلیات حله جزئیات طبیعیه
    اینم که جمهوری عسلامی نمیزاره شبکه خصوصی داشته باشیم مستقیم مربوط به عادل نمیشه .
    خوب من میگم اگه تو برنامش حرف خودشو و نظر خودشو نگه باید چی بگه ؟
    در مورد دانای کل درسته حرفت
    من خودم به شخصه با نظر سنجی که فلانی بمونه یا نمونه یا راضی هستسن یا نیستین اصلن موافق نیستم
    بحث فنی باید فنی بره جلو . ولی خب تو فدراسیون کسی هست اینکاره باشه؟ وقتی وزیر ورزش بخواد قدرت نمایی کنه و بخواد اعمال نظر مستقیم کنه
    طبیعیه که عادلم هر روشی که بلده رو اجرا کنه تا اون نشه
    اگه یه فدراسیون مقتدر داشته باشیم . اگه یه وزیر ورزش داشته باشیم که سرش به تنش بیارزه و بدونه انتخاب سرمربی تیم ملی هیچ رقمه نه تو شانشه و نه تو حیطه کاریش
    اونوقت عادل یا هر کسه دیگه حتا بخوادم نمیتونه نظری رو دیکته کنه
    اما وقتی یه وزیری هست که حتا مربی باشگاهارو با نظر خودش جا به جا میکنه اونوقت شاید این کاره عادل رو بشه یه جوری باش کنار اومد
    اینجاس که میشه گفت خب بالاخره سواد فوتبالی عادل بیشتر از گودری و خادم ِ پس لابد چیزی که میگه درسته
    من فک کنم ایرادی که تو به عادل میگیری خیلیاش مستقیم به خودش برنمیگرده .
    ما اگه 4 تلویزیون دیگه داشتیم که هرکی برنامه خودشو داشت و فضا رقابتی میشد نمیشد بش بگی چرا حرف خودتو میزنی چرا کلی نگاه نمیکنی و ...
    چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ

صفحه 5368 از 18592 نخستنخست ... 436848685268531853585366536753685369537053785418546858686368 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 412 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 412 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع