نوشته اصلی توسط SINA والا اون 200 میلیون رو دیدم پشیمون شدم بزا تست کنم ما درامد اجدادمون هم 200 میلیون نمیشه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad ما درامد اجدادمون هم 200 میلیون نمیشه طول عمر شما : 75 سال
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط SINA ایشالا 120 65 70 بسته فک کنم 120 زیاده 94 بسه 70 کمه میخوام علاوه بر نوه ، نتیجه رو هم ببینم و بعد حضرت عزرائیل جونمو بگیره و دعوت حق رو لبیک گویم و به دیار باقی روم
نوشته اصلی توسط Milad روزی میرسه که تاریخ در مورد من قضاوت میکنه مادر ها از رشادت های من چه داستان هایی که برای کودکانشون تعریف نمیکنن قصه ترسناک میگن فقط
نوشته اصلی توسط 3fide یه دو خط اخرش خلاصشم بنویسید چشام خسته میشه بخونم همشو تجربم کم بود ولی باشه از این به بعد
نوشته اصلی توسط SINA طول عمر شما : 75 سال تو هم تو اوج میمیری
نوشته اصلی توسط SINA تجربم کم بود ولی باشه از این به بعد مرسی
نوشته اصلی توسط 3fide قصه ترسناک میگن فقط ترجیح میدم تو تاریخ نقش هیتلر رو داشته باشم تا اینکه یه سیاهی لشگر باشم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 120 زیاده 94 بسه 70 کمه میخوام علاوه بر نوه ، نتیجه رو هم ببینم و بعد حضرت عزرائیل جونمو بگیره و دعوت حق رو لبیک گویم و به دیار باقی روم تو اون سن دعوت حق رو لبیک نمیگن میخواست لبیک بگه تا 75 80 گفته بود طرفو با لگد میبرن دیگه
نوشته اصلی توسط Milad تو هم تو اوج میمیری من فک کنم اوجم همون 65 70 باشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 360 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 360 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن