نوشته اصلی توسط 3fide چون خیلی عزیزی گفتم سمندون وگرنه اصلش دیگ.به سر باید باشی من بشم سمندون تو 1.5 متر قد چی میخوای بشی ؟
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad من بشم سمندون تو 1.5 متر قد چی میخوای بشی ؟ تو فکر کن.150
نوشته اصلی توسط Milad 50 سال بعد : الی : سینا پاشو برو البوم زانکو رو بخر ممر پاشو مطلب داریم تا اون موقع امیر نوه ی سعیدم فرستاده زندان با ویلچر باید برم بگونم
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
نوشته اصلی توسط 3fide دکتره بیشعورم نامردی نکرد دیازپام ده بهش داد احمقتر از اون دکتره بود اینجاس که باید گفت ببین دیازپام ده خورانده اند خلق را
نوشته اصلی توسط SINA ممر پاشو مطلب داریم تو اون موقع امیر نوه ی سعیدم فرستاده زندان با ویلچر باید برم بگونم ممر هم همچنان در حال اماده سازی البوم مرد خیابانی
نوشته اصلی توسط SINA اینجاس که باید گفت ببین دیازپام ده خورانده اند خلق را فکر کنم تا پیری من دیازپام صدم بیاد
نوشته اصلی توسط Milad ممر هم همچنان در حال اماده سازی البوم مرد خیابانی سینچول به تکنولوژی حجم معکوس میرسه فیلم میزاره اگه دانلود کنی به ترافیکت اضافه میشه
نوشته اصلی توسط 3fide فکر کنم تا پیری من دیازپام صدم بیاد قصدت کم نشون دادن سن بود الان؟
نوشته اصلی توسط SINA قصدت کم نشون دادن سن بود الان؟ سنی ندارم بخدا همش به ذرس
نوشته اصلی توسط SINA سینچول به تکنولوژی حجم معکوس میرسه فیلم میزاره اگه دانلود کنی به ترافیکت اضافه میشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 336 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 336 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن