نوشته اصلی توسط Gadfly خوبی امین جان گلو توی کا ام پلیر که پلی میکنم تمام صفحه نیست متوجه ای چی میگم بزرگوار؟ فدات خوبم نه راستش نفهميدم ميشه بيشتر توضيح بدي؟؟
نوشته اصلی توسط Gadfly امین جان یعنی توی یه زیرنویس دوتا زبان متفاوت وجود داره؟ اون كه نه ولي ممكنه روي يه فيلم سينك شده باشه چند تا زيرنويس مختلف
نوشته اصلی توسط Herzeleid فدات خوبم نه راستش نفهميدم ميشه بيشتر توضيح بدي؟؟ فیلمو ک پلی میکنم توی پلیره تمام صفحه نیست فیلمه؟ بالا و پایین صفحه مشکی میشه
نوشته اصلی توسط Gadfly فیلمو ک پلی میکنم توی پلیره تمام صفحه نیست فیلمه؟ بالا و پایین صفحه مشکی میشه خب اين كه طبيعيه سايز اصلي فيلم اونه ولي ميشه دستي تغييرش داد از كليد هاي اعداد در كيبودرت استفاده من تغيير ميكنه براي ريست كردن هم كليد 5 بزن
نوشته اصلی توسط Herzeleid خب اين كه طبيعيه سايز اصلي فيلم اونه ولي ميشه دستي تغييرش داد از كليد هاي اعداد در كيبودرت استفاده من تغيير ميكنه براي ريست كردن هم كليد 5 بزن مرسی امین جان تست می کنم الان گلو
پنالدو
نوشته اصلی توسط Gadfly مرسی امین جان تست می کنم الان گلو از قسمت اعداد سمت راست كيبورد استفاده كنا حتما نتيجرو بهم بگو
بزن رونالدو
Hero Enter Viva Real Madrid
چه بازی ای بود
نوشته اصلی توسط Betty خاک من چه کار کنم دیگه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 435 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 435 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن