نوشته اصلی توسط Mehdi نه باووو تاریخ چیه الانشم هست نیست به نظرت تا حالا کسی بهت گفته خفه شو ؟
اما شکنجه ها یواشکی نبود ...
نوشته اصلی توسط mohammad68 10:15 هنوز بیداری
نوشته اصلی توسط *_* اینجا مشهده لنتی آخه اجاره میدن !!! به همین قبله به جون این دوتا پیرزن راس میکم باورت دارم
نوشته اصلی توسط 3fide دختره احمق رفته نمایندگی تاچ روتختی خریده یک و پونصد بهش میگم بخدا این مردا پتو گلبافتم از سرشون زیادبه ولی روتختیش خیلی ناز بود چطو دلش میاد رو اون بخوابه
نوشته اصلی توسط mohammad68 این همه درس میخونی چی بشه؟آخرش مثل رفیق من با فوق لیسانس شیمی بیکار میمونی حالا ای کاشکی درس بخونم دانشکاه هم نمیرم این پیام نورم یه جوریه اکه نری کلاسارو بهت هیچی نمیکن بازم میتونی امتحانای آخر ترم رو بری منم هی از این مزیتش سوء استفاده کردم
نوشته اصلی توسط *_* برعکس ما بابای من یه کاری کرده از این سر سال تا اون سر سال هیچکی نمیاد به برادرای خودشم رحم نکرده بهتر یه مشت مفت خور میان و میرن خیلیم کار خوبی کرده
نوشته اصلی توسط Betty 10:15 هنوز بیداری عکس از خودم رو کردم دیدی ؟
نوشته اصلی توسط *_* حالا ای کاشکی درس بخونم دانشکاه هم نمیرم این پیام نورم یه جوریه اکه نری کلاسارو بهت هیچی نمیکن بازم میتونی امتحانای آخر ترم رو بری منم هی از این مزیتش سوء استفاده کردم
نوشته اصلی توسط mohammad68 عکس از خودم رو کردم دیدی ؟ ها تو وایبر دیدم... از روبرو هم دیدیمت بالاخره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 528 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 528 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن