رجب: سعید من تو زندگی رو 5 تا عضوم کار کردم.!
سعید:اونا چین رجب ؟
رجب: 2 تا دست 2 تا پا اون یکیم .....!!
سعید: آمان آمان آمان.......!!!
رجب: تفکر شما همش فکرتون تو پایین تنس. فکرمو قوی کردم
رجب: سعید من تو زندگی رو 5 تا عضوم کار کردم.!
سعید:اونا چین رجب ؟
رجب: 2 تا دست 2 تا پا اون یکیم .....!!
سعید: آمان آمان آمان.......!!!
رجب: تفکر شما همش فکرتون تو پایین تنس. فکرمو قوی کردم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دان (برد پیت) : اگه آدم عاشق دنیا باشه،عشق به خدا در وجودش نیست،
هرچی در دنیاست،لذت جسم، لذت دیدن، غرور زندگی، از جانب خدا نیست، از این دنیاست
بوید : دنیا با تمایلاش میگذره، اما کسی که با خدا باشه برای همیشه زندگی میکنه
حسنی امروز صب خوب رید به هیکل شیوخ قم به پلیسا میگفت شما مامور اجرای اسلام نیستید فقط مامور اجرای قانون هستید
«پریوش اکبرزاده» با نام کامل «پریوش اکبرزاده خورجستان» متولد 10 شهریور 1368 مالک خودرو نبوده و تنها آن را رانندگی می کرده است. به طرفه العینی نیز نام «امیر هوتن قلعه نویی» فرزند جوان سرمربی تیم فوتبال استقلال به عنوان مالک پورشه اعلام شد ولی او توضیح داد که این خودرو را به دوست خود فروخته بود و پورشه زرد رنگ دیگر متعلق به او نبوده است. همه می خواستند بدانند نام آن جوان چیست و مشخص شد «محمد حسین ربانی» خریدار خودرو بوده؛ هم او که کنار راننده نشسته و قربانی شده است.
2- فرزند یک مربی مشهور فوتبال، اتومبیل گران قیمت خود را به نوه یک روحانی فقید و مشهور در سال های نخست انقلاب (مرحوم آیت الله شیخ عبدالرحیم ربانی شیرازی) فروخته و همین موضوع حتی مرگ دلخراش دو جوان را تحت الشعاع قرار داد زیرا در نگاه برخی از تغییر طبقات اجتماعی در سال های اخیر خبر می دهد.
امان از دس فرمون این دخترا
در حال حاضر 280 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 280 مهمان ها)