من از همین الان حمایت خودمو از بایرن اعلام میکنم
من از همین الان حمایت خودمو از بایرن اعلام میکنم
طبیعت انسانیم اینجور واکنش نشون میدهمن خیلی وقتا تف میدم
پ نه پ میشه قلقلک بازیاینکه چه جوری گذروندیش مهمه اون رو همه می گذرون اما چه جوری بگذرونن مهمه
الان تو 24 سالگی هستم بدون شوخی یه دونه هم تا به حال دوست دختر نداشتم این رو بدون شوخی گفتم یعنی کلا ابشن دختر رو از تو زندگیم برداشتنمگه پاک بودن به ایناس هر کسی دوس دختر داره کثیفه پاک بودن رو تو چی ببینی مهمه خلاصه بگم بت عشق بزرگترین مانع هستش
ویرایش توسط Mehdi : 04-25-2015 در ساعت 03:00 PM
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد میگه برام تاپیک میلاد باید برگرده بزنید تا برگردم
میلاد دیوثی که اون پایینی برو با یوزر اصلیت بیا ریش گرو گذاشتم غلط کردنات رو پذیرفتن
زر نزن مرتیکه چیزیه که خودت گفتی بیا عین جمله ای که نوشتی
ینی میخوای بگی دوست دختر نداشتی ونداری و پاک ِ پاکی
خو دیوث بزرگ منظورت اینه که من دوس دختر ندام پاکه پاکم و داشته باشه هم کثیف از این جمله ای که گفتی میشه این برداشت رو کرد
اره مانع هنوز نفهمیدی اگه طرف نخوادت کلا زندگیت مختطل میشه و نمی تونی به اهدافت تو زندگی برسی حالا دو طرفه هم باشه پس کلا وابستگی میرنه به زندگی ادم خب من نگفتم که تنها باشیم اما به روش خودش به گونه ای که اسیب پذیر نکنه ما رو تو اصلا هیچی حالیت نیست تف تو اون لیسانسی که به تو دادن دیگه زر نزن
در حال حاضر 326 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 326 مهمان ها)