نوشته اصلی توسط 3fide نمیزاشت جواب تورو بدم عصبیم کرده شماره شو پخ كن تا عصر جسد تحويل بگير
نوشته اصلی توسط A M I R اخه چند بار به تو دیوث توضیح بدم تو فایل زیپ با این حجم عکس که نیست فیلمه شات هم نمیگیره برنامه از این انكودر میدونم شات نمیده خواستم چک کنی چی به چیه پسوردی نداره از این چیزا
نوشته اصلی توسط Betty خو بلاكو واسه همين موقعا گذاشتن ديگه خودآزاري داري مگه بلاكش كن ده تا خط داره هر دقیقه با یکی زنگ میزنه منم همینجوری بی اعصاب
نوشته اصلی توسط 3fide ده تا خط داره هر دقیقه با یکی زنگ میزنه منم همینجوری بی اعصاب همه رو بلاك كن كلش 30 ثانيه زمان ميبره
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! شماره شو پخ كن تا عصر جسد تحويل بگير دردسره نوید هرکی هرچی فحش بلد بوده به این داده
نوشته اصلی توسط 3fide ده تا خط داره هر دقیقه با یکی زنگ میزنه منم همینجوری بی اعصاب جالا چی میگه؟؟
نوشته اصلی توسط 3fide دردسره نوید هرکی هرچی فحش بلد بوده به این داده پخ كن كاريت نباشه فقط يه لر ميتونه چاره ساز ِ اين قضيه باشه
نوشته اصلی توسط Betty همه رو بلاك كن كلش 30 ثانيه زمان ميبره یه وقتایی انقدر زنگ میزنه مهلت نمیده گوشیمو بزارم رو سایلنت فکر کنم کل لرستان الان شماره منو دارن
نوشته اصلی توسط 3fide یه وقتایی انقدر زنگ میزنه مهلت نمیده گوشیمو بزارم رو سایلنت فکر کنم کل لرستان الان شماره منو دارن لره ديگه
خدااااااااااااااا عجب سایتی کف کردم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 398 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 398 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن