نوشته اصلی توسط Gadfly مگه شعرش مشخص شده؟ بزرگوار نه
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang نه پس این که نوشتی ربطی نداره ؟
نوشته اصلی توسط Gadfly پس این که نوشتی ربطی نداره ؟ نه تو شعر لر ها پیدا کردم اهنگ مینا به سر و مینا بنوش و شال و مینا شعر های بختیاریه
بزرگوار ِ بابا چطوره ؟ خرمگس ِ بابا چطوره ؟ مهندس ِ بابا چطوره ؟
نوشته اصلی توسط Hamed_Deltang نه تو شعر لر ها پیدا کردم اهنگ مینا به سر و مینا بنوش و شال و مینا شعر های بختیاریه مشتی هسی
120 صفحه از دیروز ماشالله به اساتید محترم و محترمه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 بزرگوار ِ بابا چطوره ؟ خرمگس ِ بابا چطوره ؟ مهندس ِ بابا چطوره ؟ سلام احسان جان؟ خوبم ممنون شما خوبی؟ نبودی عزیز مهندس هم رده ایم ی جورایی ها احسان؟ شیمی
نوشته اصلی توسط Gadfly سلام احسان جان؟ خوبم ممنون شما خوبی؟ نبودی عزیز مهندس هم رده ایم ی جورایی ها احسان؟ شیمی سلام مهندس فرهاد الحمدالله ، شما خوبی بزرگوار ؟ اعع نگفته بودی گرایش ؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 سلام مهندس فرهاد الحمدالله ، شما خوبی بزرگوار ؟ اعع نگفته بودی گرایش ؟ الهی شکر ممنون نیم نگاهی به قم دارم نظرت؟ شیمی ک شما خوندی نه البته من تویکی از زمینه های ژئوشیمی درس خوندم
ویرایش توسط Gadfly : 05-01-2015 در ساعت 04:12 PM
نوشته اصلی توسط Gadfly الهی شکر ممنون نیم نگاهی به قم درام نظرت؟ شیمی ک شما خوندی نه البته من تویکی از زمینه های ژئوشیمی درس خوندم ؟؟؟ اعع ، ژئو هم بسیار خوب است ، البته کمی تا قسمتی زنونه تر است من هم که میدونی طراحی فرآیند هنوز هم آثار پارگی مشهوده در کیونم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 436 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 435 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن