نوشته اصلی توسط Milad بعید میدونم کتابخونه ها نداشته باشن 40تا کتاب پی دی اف تو گوشیم دارم حس ندارم یکیشون بخونم به ریختت نمیخوره
نوشته اصلی توسط 3fide زنگ بزنم شکیرام بیاد واست برقصه وسط کتاب خوندن خسته نشی بچه پررو سگ خورد پول پست پیشتاز رو هم خودم میدم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad بعید میدونم کتابخونه ها نداشته باشن 40تا کتاب پی دی اف تو گوشیم دارم حس ندارم یکیشون بخونم یه کتابفروشی خوب تو نیسانیان بود همه چی داشت کتاب سیامک عباسی رو خریدم ازش جمع کرد و رفت
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MrCrow تو اراک فقط یه سری کفتر باز و سگ باز هست البته خودم رو دارم میگم اراک کلا هیچی نداره دروغ چرا از اراکیایی که به پستم خوردن دل خوشی ندارم منتها اون طوریام که میگین نیست دیگه همه جا همینه
نوشته اصلی توسط 3fide به جمالت یه ویدئو دیدم الان خیلی خوب بود ازین شادیای قشنگ فیز بوک نداری وگرنه لینک میدادم
نوشته اصلی توسط mohammad میکائیل باحال بود دهن سرویس سیروس مقدم سریال بد نمیسازه خاک برسرت میشینی میکائیل میبینی ؟
نوشته اصلی توسط Milad بعید میدونم کتابخونه ها نداشته باشن 40تا کتاب پی دی اف تو گوشیم دارم حس ندارم یکیشون بخونم سایت های فروش کتاب اینترنتیم هست واسه مرحله اخر که هیچ جا گیر نیاوردی! جیجون رو من پیشنهاد میکنم تقریبا کامله
نوشته اصلی توسط 3fide به ریختت نمیخوره نه په به ریخت تو میخوره ؟
نوشته اصلی توسط Milad خاک برسرت میشینی میکائیل میبینی ؟ پ فک کردی مثه تو میشینم فارسی وان میبینم
نوشته اصلی توسط Milad سگ خورد پول پست پیشتاز رو هم خودم میدم کتاب و سالم میدم سالم تحویل میگیرم نترکونیش اینا عین بچه هامن ادرس پخ کن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 533 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 533 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن