نوشته اصلی توسط mohammad تبریک به ممد امین بخاطر نامزدی نوید جوکر با دختر مردم 3 ساله نامزدی حداقل عقد کن مردم پشت سر نامزدت حرف در نیارن خفه شو ديوث همه اين شايعات تقصير ِ تو بود بعد از يك سال دوباره با ورودت شروع شده
نوشته اصلی توسط Herzeleid اون مردی که زن ذلیل باشه مرد نیس چندشه آشغالا هم 9 میذاری دم در حالا ببین
میلاد
نوشته اصلی توسط 3fide نوید غلط کرده مبارک باشه برا چي به من فحش ميدي حالا
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! خفه شو ديوث همه اين شايعات تقصير ِ تو بود بعد از يك سال دوباره با ورودت شروع شده شایعه چیه از چی میترسی مگه نه مثه سوپرمن دختر مردم رو نجات دادی بعد از تصادف بعدشم بله برون و ... برو سر یه کاری حداقل عقد کن احمق گناه داره دختر مردم
نوشته اصلی توسط mali68 باشه از فردا هر کی مشق ننوشت یا نمرش بد شد بهش میگم باع منم داداشم كلاس ششم ِ به شدت از درس متنفره مطمئنم به يه جايي ميرسه
Betty
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! برا چي به من فحش ميدي حالا تو دم دست تری اخه
نوشته اصلی توسط 3fide یهو یه کادویی میگیرم که خجالت میکشیا نگو
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! منم داداشم كلاس ششم ِ به شدت از درس متنفره مطمئنم به يه جايي ميرسه داداش من بهم میگه تو درس عبرت منی تهش تا دیپلم میرم
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! منم داداشم كلاس ششم ِ به شدت از درس متنفره مطمئنم به يه جايي ميرسه تا حالا شاگردی نداشتم از درس متنفر نباشه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 415 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 415 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن