نوشته اصلی توسط mohammad شایعه چیه از چی میترسی مگه نه مثه سوپرمن دختر مردم رو نجات دادی بعد از تصادف بعدشم بله برون و ... برو سر یه کاری حداقل عقد کن احمق گناه داره دختر مردم دختر ِ روياهام نبود آخه اسمشم يادم رفته الهه بود يا الهام شماره شم پاك كردم
نوشته اصلی توسط mali68 تا حالا شاگردی نداشتم از درس متنفر نباشه بچه های امروزی که مث ما اسکل نیستن
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! نه بابا. من غلط بكنم ولي اعتراف ميكنم پارسال اشتباه كردم نرفتم اون دختر رو ببينم تصادف كرده بود رفتم نجاتش دادم اگه رفته بودم شايد الان نامزد داشتم چقدر بهت گفتم یه دسته گل بخر وردار ببر حالا اون هیچی اونی که تو پارک دادیش به دام پلیس گناه داشت! همونو باید روش کار میکردی
نوشته اصلی توسط mohammad تبریک به ممد امین بخاطر نامزدی نوید جوکر با دختر مردم 3 ساله نامزدی حداقل عقد کن مردم پشت سر نامزدت حرف در نیارن د نذار بگم چرا شش ترم ریاضی 2 ور میداشتی؟؟ د نذار بگم دلت پیش استاد خانمتون گیر کرده
نوشته اصلی توسط Betty بچه های امروزی که مث ما اسکل نیستن بهشون که نگاه میکنم به این فکر میکنم اسگل تر از ما تو کل نسل کل دنیا وحود نداشته
نوشته اصلی توسط 3fide تو دم دست تری اخه هيييي نويد ِ بدبخت
نوشته اصلی توسط Herzeleid چقدر بهت گفتم یه دسته گل بخر وردار ببر حالا اون هیچی اونی که تو پارک دادیش به دام پلیس گناه داشت! همونو باید روش کار میکردی این اراکیه عقل نداره که
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! دختر ِ روياهام نبود آخه اسمشم يادم رفته الهه بود يا الهام شماره شم پاك كردم خیلی حرکت چندشیه من یه بار مسموم شده بودم تو خیابون شروع کردم بالا آوردن یارو بردم بیمارستان تا دو ماه بعد داشتم شماره هاشو بلاک میکردم کار خیر نکنین توروخدا بذارین طرف بمیره
نوشته اصلی توسط Betty بچه های امروزی که مث ما اسکل نیستن زمان ما هم همه مثل ما نبودن
نوشته اصلی توسط 3fide این اراکیه عقل نداره که باع
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 427 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 427 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن