نوشته اصلی توسط Herzeleid زمان ما هم همه مثل ما نبودن یعنی فقط ما اسگل بودیم؟
نوشته اصلی توسط Betty داداش من بهم میگه تو درس عبرت منی تهش تا دیپلم میرم داداش منم همينطور ميگه تا ديپلم ميخونم بعد لوازم تحرير ميزنم نوشته اصلی توسط mali68 تا حالا شاگردی نداشتم از درس متنفر نباشه خدا نصيبت كنه
نوشته اصلی توسط mali68 بهشون که نگاه میکنم به این فکر میکنم اسگل تر از ما تو کل نسل کل دنیا وحود نداشته اسکل تر و بدبخت تر و بدشانس تر به معلم داداشم گفتم اینقد تو مخش نخون بره ریاضی ما مهندس شدیم چی شدیم بذا بره تجربی تو همون طرحش ماهی 4-5 میلیون داره کمه کم گفت دوران شما اینجوری شد تا زمان برادرت اسکلترین مهندسا هم کار براشون هس
نوشته اصلی توسط mali68 یعنی فقط ما اسگل بودیم؟ اسگلا فکر میکنن فقط خودشون اسگولن
نوشته اصلی توسط Betty خیلی حرکت چندشیه من یه بار مسموم شده بودم تو خیابون شروع کردم بالا آوردن یارو بردم بیمارستان تا دو ماه بعد داشتم شماره هاشو بلاک میکردم کار خیر نکنین توروخدا بذارین طرف بمیره بابا چه فكري در مورد من اون شماره مو گرفت. بعد دو بار قرار گذاشت. من نرفتم شاهدم دارم
نوشته اصلی توسط Herzeleid زمان ما هم همه مثل ما نبودن یه مشت دیوانه هر کی میگفت میخوای چی کاره شی زرتی مهندس دکتر نه بهمون یاد دادن استعدادمونو پیدا کنیم نه بریم دنبال علاقه نه هیچی
نوشته اصلی توسط Betty خیلی حرکت چندشیه من یه بار مسموم شده بودم تو خیابون شروع کردم بالا آوردن یارو بردم بیمارستان تا دو ماه بعد داشتم شماره هاشو بلاک میکردم کار خیر نکنین توروخدا بذارین طرف بمیره مشکوک بودیت
نوشته اصلی توسط Betty اسکل تر و بدبخت تر و بدشانس تر به معلم داداشم گفتم اینقد تو مخش نخون بره ریاضی ما مهندس شدیم چی شدیم بذا بره تجربی تو همون طرحش ماهی 4-5 میلیون داره کمه کم گفت دوران شما اینجوری شد تا زمان برادرت اسکلترین مهندسا هم کار براشون هس الان قربونت نه تجربی خوبه نه ریاضی تجربی خرخون نباشه هیچی نمیشه اصن تو این دورو زمونه بره دنبال علایقش حداقل که عین ما حسرت نخوره حداقل
نوشته اصلی توسط Betty یه مشت دیوانه هر کی میگفت میخوای چی کاره شی زرتی مهندس دکتر نه بهمون یاد دادن استعدادمونو پیدا کنیم نه بریم دنبال علاقه نه هیچی همین سیستم و نظام اموزشی ما رو بدبخت کرده
نوشته اصلی توسط Herzeleid اسگلا فکر میکنن فقط خودشون اسگولن حرفت سنگین بود کمرم خم شد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 639 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 639 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن