نوشته اصلی توسط Betty باید به سیخ میکشیدنت باز من به رفیق خودم فحش میدادم که عقلت نمیکشه شیر خراب شده یا نه اونم گفت تو که خوردی عقلت نکشید از من توقع داری؟راست میگفت خاک برسرت
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط 3fide تو یه کلاس شروع رابطه برو.بد نیست به من چه بابا طرف اومد جزوه بگيره پليس گرفتمون
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! جدي ميگم كادو هم واسم گرفته بود ميخواست قدرداني كنه عجب خريتي كردم نه بابا!! این یارو بدبخت از اینور میدوید اونور همه پول بیمارستانمم داد هرچی میگفتم پولو نمیگرفت آخر فحششم دادم همی کارارو میکنیم سینگلیم
نوشته اصلی توسط Betty همه چی میتونستم بنویسم متناسب با شرایط سنی تخیلم کولاک بود الان میخوام یه جمله بنویسم دو ساعت فکر میکنم آخر گند میزنم چیزی نمونده از اون وقت؟؟ اگه هست بده بخونیم
هندزفریم دودره شده اصن زندگی حال نمیده دیگه
نوشته اصلی توسط Milad خاک برسرت طعمش عجیب بود گفتم لابد چون محلیه این طعمیه
نوشته اصلی توسط Milad خیلی قشنگه یه بار سرکلاس زنگ خورد گوشیم هول شدم اومدم قطع کنم استاده گفت بزار بخونه باحاله منم یه بار اون زمانا تو یونی اهنگم من با تو خوشم محسن بود استاد اندیشه پرتم کرد بیرون
نوشته اصلی توسط Betty نه بابا!! این یارو بدبخت از اینور میدوید اونور همه پول بیمارستانمم داد هرچی میگفتم پولو نمیگرفت آخر فحششم دادم همی کارارو میکنیم سینگلیم بنده خدا گناه داشته چرا با جووناي مردم اينكارارو ميكنين
نوشته اصلی توسط Herzeleid چیزی نمونده از اون وقت؟؟ اگه هست بده بخونیم همش پخش و پلا بود فقط یکیش بود که تو دفتر نوشته بودم هر روز میرفتم کلاس بچه ها میگفتن بقیشو ننوشتی؟ اونم گم کردم
نوشته اصلی توسط Milad هندزفریم دودره شده اصن زندگی حال نمیده دیگه دركت ميكنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 511 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 511 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن