نوشته اصلی توسط mali68 تبریک میگم تو از من ترسناکتری بدجوری
نوشته اصلی توسط 3fide گفتم بابا واست چقدر خنگی نگفتی باو معلوم نیس واسه کی تعریف میکنی میبندی به لنگ ما
نوشته اصلی توسط Betty همش پخش و پلا بود فقط یکیش بود که تو دفتر نوشته بودم هر روز میرفتم کلاس بچه ها میگفتن بقیشو ننوشتی؟ اونم گم کردم ای بابا حیف شد طالبم که زیاد داشته کارات منم تخیلم همیشه قوی بوده الانم یه نمه هایی تو وجودم مونده هنوز ولی از بس ذهن اشفتست ازش چیزی در نمیاد
نوشته اصلی توسط Betty نه بابا!! این یارو بدبخت از اینور میدوید اونور همه پول بیمارستانمم داد هرچی میگفتم پولو نمیگرفت آخر فحششم دادم همی کارارو میکنیم سینگلیم باو ما اراکیا تو لحظه ی حساس زندگیمون حتی وقتی همه چی رو رواله فک میکنیم یه حیله ای درکاره
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! بنده خدا گناه داشته چرا با جووناي مردم اينكارارو ميكنين خریت حاجی خریت
نوشته اصلی توسط Betty طعمش عجیب بود گفتم لابد چون محلیه این طعمیه فک کنم به تو دوغ هم میدادن فک میکردی شیرش خیلی محلیه
نوشته اصلی توسط Betty نگفتی باو معلوم نیس واسه کی تعریف میکنی میبندی به لنگ ما از بس زیادین پسر اینجاست چشم و گوششون باز میشه یادم بنداز حتما بگم خیلی خوبه
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! دركت ميكنم
نوشته اصلی توسط 3fide نه اتفاقا پس یادت باشه واسم تعریف کنی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 484 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 483 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن