نمیدونم کدوم کشور بود تو ایستگاه مترو یکی بود از اینا که میشینن یه گوشه آهنگ میزنن داشت شاد میزد یه دختر بچه شروع کرد رقصیدن ملت ریختن وسز باهاش رقصیدن...مقایسه کردم با خودمون که اخمامون تو همه
بحث رقص و اینا نیست...شاد بودنه ...اینکه حداقل اونقدی انرژی داشته باشی که واسه دو دقیقه فقط شادی کنی و بس
هوم
این که واسه شادی دنبال بهونه نگردی...حتی واسه چند لحظه با یه چیز کوچیک!
اوضاع خیلی خراب تره دیگه واسه یه لخند از ته دلم باید کلی بگردی ببینی دلیلی داری یا نه
زندگی نمیکنیم خداییش! از انسان بودن داریم در میایم اصن
شورشو درآورديم. هر روزم بدتر از ديروز
بحث ميكني با طرف آخرش مياد فحش ميده
اونروز دوستم اومده بود ميگفت تو كه ضد شاهين نجفي پست ميذاري غلط ميكني همه شعراشو حفظي آي حال ميده با اين افراد بحث كني
شورشو درآورديم. هر روزم بدتر از ديروز
بحث ميكني با طرف آخرش مياد فحش ميده
اونروز دوستم اومده بود ميگفت تو كه ضد شاهين نجفي پست ميذاري غلط ميكني همه شعراشو حفظي آي حال ميده با اين افراد بحث كني
بی فرهنگی از سرو ورمون میبازه! گاهی توان تحمل هیچکسو ندارم دیگه
اونو که منم باهاش درگیرم....4 تا بچه فنچ واسه ما شاهین گوش دادن فکر میکنن خبره تا میخوای حرفی بزنی میپره بهت که فلان و شررررررتیم و ....این حرفا
هوم
این که واسه شادی دنبال بهونه نگردی...حتی واسه چند لحظه با یه چیز کوچیک!
اوضاع خیلی خراب تره دیگه واسه یه لخند از ته دلم باید کلی بگردی ببینی دلیلی داری یا نه
زندگی نمیکنیم خداییش! از انسان بودن داریم در میایم اصن
حالا خدا رفتگانو بیامرزه اما به شخصه هر کی میمیره میگم واقعا راحت شد...
حالا خدا رفتگانو بیامرزه اما به شخصه هر کی میمیره میگم واقعا راحت شد...
اره والا...حالا نه این که بگم من دارم جو میدم و اینا ها ولی اینو بدون شوخی میگم همین الانم برم واسم فرقی نداره! یعنی چیزی ندارم که دلخوش باشم بهش واسه زندگی
اره والا...حالا نه این که بگم من دارم جو میدم و اینا ها ولی اینو بدون شوخی میگم همین الانم برم واسم فرقی نداره! یعنی چیزی ندارم که دلخوش باشم بهش واسه زندگی