نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH تو فیس دختر فنلاندی ندارم چرت نگو باو چرا چیز میگی دختر که بود زیاد هم بود، اون موقعی که میرفتم با یکیشون در ریلیشن بودی. فک کنم موهاش سفید بود یا خودش سفید بود درست یادم نیست.
!?Who Cares؟!
سجاد کراواتت منو یاده عین الله باقر زاده انداخت
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Malware باو چرا چیز میگی دختر که بود زیاد هم بود، اون موقعی که میرفتم با یکیشون در ریلیشن بودی. فک کنم موهاش سفید بود یا خودش سفید بود درست یادم نیست. با فنلاندی نیستن که تو اسمت چی بود ؟ پخ کن برام
نوشته اصلی توسط 3fide بزرگترین دروغ دوران تحصیلی تو درس عربی بود که نوشته بود "جمع مذکر ســــــالم" . . . . . اصن مگه داریم ??? این اول واسه جمع مونث سالم بوده شما اسکی رفتین
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تا نیومدن دهنت همونجا سرویس کنم عکس منو بردار پفیوز
بعضیا رو به خاطر همین کس کلک بازیا شون اکسپت نباس اکسپت کرد دیگه امیر اینو بلاک کن
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH امون نمیدن خوب اسم منو نمیدونی میگه چرا انفرند کردی حالا انگار چه شخصیت مهمی هستی
نوشته اصلی توسط Milad سجاد کراواتت منو یاده عین الله باقر زاده انداخت منم ببینم
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Milad سجاد کراواتت منو یاده عین الله باقر زاده انداخت دهنت سرویس
نوشته اصلی توسط MrCrow منم ببینم عکس پاک شد نمیدونم چرا ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 336 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 336 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن