ایول از هر کی خوشم میاد تفکراتش به من نزدیکه طرف راکره
رسول زاده در ادامه نشست عنوان کرد: سبک و علاقهي شخصی من راک است عمدهای از آثارم را در کنسرت بصورت راک استاندارد اجرا کردیم خوشحالم که "دستهای نامحرم" برای عوام خیلی جذاب است و البته بین این اجراها قطعاتی را هم برای مخاطبان خاص موسیقی اجرا کردیم. این نوید را میدهم كه در آلبوم بعد، فضای ملودیها متفاوتتر خواهد بود. من اگر بخواهم اندیشههایم را به گوش مخاطبان موسیقی برسانم مجبورم که کار پاپ هم انجام بدهم.
وی در ادامه تصریح کرد: امیدوارم روزی برسد که تهیه کننده محترم به من بگوید؛ تو دیگر دغدغه کنسرت و آلبوم نداشته باش و تمرکزت را روی موسیقی مورد نظرت بگذار.
کاراکتر من پاپ نیست و کمتر خوانندهای پیدا میشود که در حوزه شعر نیز راک بنویسد و این به این معناست که فلسفه خیلی مهم است و راک یک فلسفه است. خاستگاه من شعر است اما موسیقی هم برای من اهمیت دارد.
خوانندهي آلبوم "دستهای نامحرم" در انتها تصریح کرد: با عنوان یک راکر دوست دارم جزو مصلحهای اجتماعی باشم و دوست دارم كه یک جریان فکری بسازم اما نوشتههای من نوشتههایی با پایههای اجتماعی است. از عشق نوشتن شغل دائمی من است اما از وجوه عاشقانه راجع به مسائل اجتماعی نوشتن، خیلی برای من خوش آیند است.