هر وقت تری رو میبینم بی اختیار یادی از ایشون میکنم
هر وقت تری رو میبینم بی اختیار یادی از ایشون میکنم
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
دوستان عزیزم لطفا برای شاهرخ پورمیامین عزیز یکی از نوازندگان برجسته گیتارالکتریک کشور که شاهد هنرنماییش در بسیاری از کنسرتها و آلبومهای خوانندگان خوب ایران بودیم و الان در بستر بیماری بسر میبره دعا کنید و انرژیهای مثبتتونو براش بفرستید ایشالا زود زود با سلامتی کامل به زندگی برگرده خیلی سخته هنرمندی رو که سالها روی استیج هنرنمایی کرده حالا تو بستر بیماری ببینیم ایشالا تمام هنرمندان این سرزمین سالم و شاداب باشن و ایشون هم شفا پیدا کنه به امید خدا.
تو نگفتی متر و معیارمون چی باشه بالاخره؟؟
منم میدونی با امار مخالفم....ولی باز واسه مقایسه باید به یه چیزی استناد کرد یا نه؟؟ الان من ادعا میکنم هوملس از په په بهتره تو چطور میخوای اینو رد یا اثبات کنی کنی؟؟
من اون نظرسنجیو با جاش غلط میدونم چون به نظرم دانته حتی از مارکینیوش نیمکت نشین پی اس یم بدتره اون وقت چون این 3 تا تیم وامدن بالا پس مدافعشون از همه بهترن؟؟
گفتم که من خودم قبول دارم راموس جزو 3 نفر برتر هست ولی بهترین رو باید بررسی کنیم قاطع نمیشه گفت چون حتی امارم ول کنیم باز باید یکی بازی همرو داشته باشه تا نظر بده نه من همه بازیای راموسو دیدم نه تو همه بازیای کیه لینی و تریو دیدی و....
در حال حاضر 444 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 444 مهمان ها)