نوشته اصلی توسط AkbaR فصل 2 ام چه لبخند باحالی داره
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 دهنمو سرویس کردین تموم کنین دیگه
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 دهنمو سرویس کردین تموم کنین دیگه تو بنداز وسط
نوشته اصلی توسط Herzeleid دیگه خوردین رفته حالا با هر چیزی راستی امشب سالگرد اون بازی بود که 4 تا پنالتی مسلم نگرفتن واسمون والا من نمی دونم 4 تا که میگین چیه من همون یه بار بازی رو دیدم 2 تا بیشتر نبود ولی خب ..
نوشته اصلی توسط MrCrow وای گاس هیدینگ بزرگ شب مرگ فوتبال پپ و تیکی تاکا رو به زانو دراورده بود
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH حداقل از آقا سجاد یاد بگیرین ببینین بنده خدا حرفی راجبش میزنه
شهرام شب پره تو یه برنامه میگفت محسن چاووشی صداش کپی سیاوش قمیشیـه،ولی کسی صداش شبیه من نیس اثرات کله تکون دادناش داره تازه خودشو نشون میده!
نوشته اصلی توسط AkbaR والا من نمی دونم 4 تا که میگین چیه من همون یه بار بازی رو دیدم 2 تا بیشتر نبود ولی خب .. 6 تا بود البته 4 تاش 100 در صد مدرک و منبع هم میخوای میدم
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH شهرام شب پره تو یه برنامه میگفت محسن چاووشی صداش کپی سیاوش قمیشیـه،ولی کسی صداش شبیه من نیس اثرات کله تکون دادناش داره تازه خودشو نشون میده! این شدا به نظرم اون اوایل که صداش در اومد بیرون یه خورده شبیه میزد ولی الان صداشم خیلی از قمیشی بهتره
نوشته اصلی توسط Hadi 0021 حداقل از آقا سجاد یاد بگیرین ببینین بنده خدا حرفی راجبش میزنه خوش اومدی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 535 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 535 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن