نوشته اصلی توسط Betty ها سرگیجه حالت تهوع زپرتی هستیم من حالت تهوع نداشتم منو جمع نبند البالو خشک عجیب میچسبه بچه ها جاتون خالی
نوشته اصلی توسط Betty چمدونم چنتا خانم بودن بهتر از شما نباشن دور هم بودیم درست کردن منم آبروریزی کردم
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط MrCrow دقیقا به کسی که قیلون رو بار میکنه میگن قیلون زن نه بندگان خدا کار هر روزشون بود حرفه ای بودن
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 من حالت تهوع نداشتم منو جمع نبند البالو خشک عجیب میچسبه بچه ها جاتون خالی راضیم ازت
نوشته اصلی توسط Betty چمدونم چنتا خانم بودن بهتر از شما نباشن دور هم بودیم درست کردن منم آبروریزی کردم چه دوستای گلی من اولین بار خونه خودمون کشیدم
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 من حالت تهوع نداشتم منو جمع نبند البالو خشک عجیب میچسبه بچه ها جاتون خالی آلبالو خشک نخور فشارت میفته زپرتی
نوشته اصلی توسط MrCrow از شانس تخیلی ما الان فقط دلستر گندم دم دسته زنگ بزنم بیارن؟ خودتو زود برسون
نوشته اصلی توسط 3fide چه دوستای گلی من اولین بار خونه خودمون کشیدم خلاف کوچیکشون قلیون بود
نوشته اصلی توسط MrCrow راضیم ازت از چی راضی هستی؟ شفاف سازی کن الان فحش دادی
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 زنگ بزنم بیارن؟ خودتو زود برسون دوش شراب ریختی از بر ما گریختی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 403 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 403 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن